Újszülöttnek az Erzsébet milyen név?
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 13:40
11/20 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik, szerintem is öreges... Édesanyám és a nagymamám is az, az "Erzsitől" meg a "Böbétől" falra mászom. Van átmenet a Dzsenifer és az Erzsébet között...
12/20 anonim válasza:
Kinyilvánítottam a véleményem, minek kell lepontozni? Ennyire unalom van? Válaszoltam a kérdésre nem? Akkor meg? Azért mert nektek nem tetszik az én véleményem még nem kell lepontozni. Ennyi lelki örömötök legyen. Szánalmas, kezdem már unni ezt az egész gyk-s szart, pont az ilyen beteg emberek miatt. (Böbés válaszoló)
13/20 anonim válasza:
Ha nektek tetszik, akkor nyugodtan. Vagy második névnek, hogy legyen választási lehetősége a gyereknek, ha felnő :)
14/20 anonim válasza:
Nincs vele semmi gond, de gondolj bele, te szívesen viselnéd ezt a nevet? Én pl. nem akarnék Erzsike lenni, se Erzsi, se Böbe, főleg nem a sok Noémi, Alíz, Dalma, Nóra, Dóra, Kinga, stb. között.
15/20 anonim válasza:
Szerintem szép, becézésből meg a Zsóka tetszik.
16/20 anonim válasza:
Így nem adnám, de modernebb változatban (Eliza, Liza, Lizett, Lizi) tetszik.
17/20 anonim válasza:
Borzalmas...csak negativ tapasztalataim vannak a nev viselojevel....
18/20 anonim válasza:
Erzsi néni is volt egyszer újszülött.
19/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név, ettől függetlenül valóban elég veszélyes választás.
20/20 anonim válasza:
Nekem is nagyon tettszik! Pont hogy rengeteg becézési formája van, nem csak a Bözsi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!