Újszülöttnek az Erzsébet milyen név?
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 13:40
1/20 anonim válasza:
Én személy szerint nem adnám,de ha nektek tetszik adjátok :)
2/20 anonim válasza:
Nagyon szeretem ezt a nevet. Szerintem mindig szép, fiatal és idős korban is.
4/20 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten öreges és egyébként sem tetszik. A becézéseiről meg ne is beszéljünk.
5/20 anonim válasza:
Különleges. :) De szászor inkább, mint a különlegeskedő fantázianevek.
Ismerek egy Erzsébet nevű kislányt, neki Liza a beceneve. Van alternatíva a Bözsin túl is. :)
6/20 anonim válasza:
Olyan régies... de egyébként van ismerősöm Erzsébet őt Böbének becézik és úgy nem olyan vészes. De ha nektek tetszik, miért ne?
7/20 anonim válasza:
Utalom, en az vagyok, nem birom amikor Erzsikeznek. Raadasul multiknal dolgoztam, mindig gond volt a kulfoldi partnereknel,most kulfoldon elek, szivok is eleget.
8/20 anonim válasza:
Szerintem borzalmas, régies.
Sajnálom, nekem nem tetszik. (És nem azért, mert "Dzsesszika", vagy ilyesmi párti lennék!)
De a te dolgod, hogy a gyerekednek milyen nevet adsz.
9/20 anonim válasza:
Egyaltalán nem tetszik, soha nem adnám a lányomnak! Van több ismerősöm akinek Erzsi a neve (fiatalok) egytől egyik utálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!