Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A 18 és fél éves fiam egy 29...

A 18 és fél éves fiam egy 29 éves nővel ismerkedett össze pár hónapja, és a nő most gyereket vár tőle. Ti mit szólnátok ehhez a helyemben? (46/N)

Figyelt kérdés

2013. dec. 31. 18:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó a kiskutyát aki a kert végében szaladgál kihagytad a meséből?
2013. dec. 31. 19:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ilyen helyzetben született a bátyám. Anyu 29 éves volt, elvált 2 gyerekkel, apu 18. Egy helyen dolgoztak, ott ismerkedtek meg. 37 éve boldog házasok. Nagymamámnak soha egy rossz szava nem volt anyura.
2013. dec. 31. 20:03
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Persze itt mindig van egy példa aki már 18 évesen 500 ezres fizetése volt, saját lakás, 10éves munkaviszony aha persze.
2013. dec. 31. 20:05
 14/19 anonim ***** válasza:
77%
Ki írt itt 500 ezres fizuról? Szüleim mindketten egy szabolcsi kisfaluból jöttek Pestre 16 évesen. Csak a csupasz fenekük volt. Mindent maguknak teremtettek meg egyedül. Szülői segítségük nem volt sem anyagilag, sem gyerekvigyázásban, mert távol éltek a nagyszülők. Ennyi!
2013. dec. 31. 20:42
 15/19 anonim ***** válasza:
84%
Le kell ülni hármasban és megbeszélni szépen. Én is ki lennék akadva! A nőről amúgy mit gondolsz? Nyilván nem százas, ha egy 18 évessel áll össze, ráadásul még terhes is lesz... de amúgy beszéltél már vele, hogy ő hogyan gondolja? Meg akarja tartani a babát? Tényleg úgy érzi, hogy a fiad kellő mértékben érett az apasághoz? Ha amúgy kedves, aranyos és azt látod, hogy tényleg szerelmesek, akkor csak támogatni tudod őket, hiszen mégis az unokád lesz. Talán még jól is elsülhet a dolog, bár én is szkeptikus vagyok ezzel szemben...
2013. dec. 31. 21:35
 16/19 A kérdező kommentje:
Én már megbeszéltem ezt mindenkivel, akivel lehetett. A nő szeretné megtartani a gyereket, és a fiammal akarja nevelni, majd később, amikor majd elvégezte a tanulmányait. A fiam szereti a nőt, és a gyereket is szeretné nevelni, csak nem tudja, hogyan, aggódik, hogy mit tud majd tenni, ha megszületik. Valószínűleg lesz, DNS-teszt is, igen, bár elég valószínű, hogy tőle van. Nem tudom, ennek a szerelemnek mekkora lesz a jövője, lesz-e házasság, de a fiam azt mondja, hogy valamikor, nem tudja mikor feleségül fogja venni. Elég idegesítő még az is, hogy a férjem saját magát és engem hibáztat, szerinte a mi hibánk, hogy nem ellenőriztük jobban mit csinál, és kivel ismerkedik össze a fiunk, állandóan a múlton rágódik, semmi hasznosat nem tud mondani. A fiam meg sajnos elég önállótlan, nem tudom, hogy akar majd gondoskodni egy kisbabáról. A nővel szemben vegyes érzéseim vannak. Szimpatikus, kedves, van saját lakása, munkahelye, de mégis neheztelek rá, mert képes volt lefeküdni a 18 éves fiammal.
2014. jan. 1. 11:24
 17/19 anonim válasza:
0%
A jövő jól is, rosszul is alakulhat. Ilyen dilemma esetén én azt javaslom, hogy menj el egy jósnőhöz (vagy féfihoz), és majd ő spirituális úton megmondja, és képes arra is, hogy pozitív energiát küldjön, ezáltal a dolgok jó irányba fordulhatnak.
2014. jan. 1. 11:34
 18/19 anonim válasza:
90%
Miért nem haragszol a fiadra?! Ez az egész az ő hibája. Meg a nőé. Magának okozta, meggondolatlan volt. Én azért éreztetném vele, hogy butaságot csinált.
2014. jan. 1. 12:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Basszus, ne hasonlítsuk már össze a harmincvalahány évvel ezelőtti állapotokat a mostanival. :D

Akkoriban még egy betanított munkás házaspár is kapott lakást. Pár évet vártak rá, aztán az ölükbe hullt, hála az akkori tanácsnak.

2014. jan. 1. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!