2014-ben terhes leszek! Ki szeretne még pocaklakót?
Mi is babàt szeretnénk :)
Nekem fél év alatt 2 vetélésem volt...nagyon szomorú vagyok emiatt :(
De nem adjuk fel...
Utolsó ti miket vizsgàltattok ki?
12-es vagyok!
Egyelőre még csak trombózisszűrésen voltunk (negatív mindkettőnknél). Holnap megyünk kromoszóma vizsgálatra, közben pedig mérem a hőmet. Holnap bejelentkezek endokrinológushoz is, aztán gondolom, majd ő is elirányít erre-arra. Az biztos, hogy január 3-án egy három pontos cukor és inzulinvizsgálaton is túlesek. Egyelőre ennyi.
Kedves Utolsó! Ti mentek valamerre vizsgálódni? Ha nem nehéz róla beszélned, a terhességeid mely szakaszaiban szakadtak meg?
"N"
Sok sikert a vizsgàlatokhoz...remélem megtalàljàk a vetélések okàt.
Külföldön élrk itt 'csak' 3 vetélés utàn foglalkoznak veled. Talàn a hàziorvosom tud segíteni 1-2 vizsgàlatban, ezért is kérdeztem h ti milyen vizsgàlatokat csinàltattatok meg.
Az első vetélésem 8 hetesen volt (méret alapjàn5hetes) a màsodik most karàcsonykor volt 9hetesen (méret alapjàn 6 hetes)
Nem tudom mi lehet a baj..
Nàlad mikor történtek?
K.
Nekem az első naptár szerint a 8. héten, de legfeljebb 6 hetes volt a méretei alapján, a második a 12. héten, de ő is kisebb volt a koránál. Az utolsó UH-on látottak alapján legfeljebb 10 hetesre saccoltam :(
Nagyon sokat várok a kromoszóma-vizsgálattól, mert ha ott minden rendben, akkor igazából valami egészen pitiáner dolog állhat a háttérben (hormon, IR, pajzsmirigy stb.).
A trombózisszűrés azért fontos, mert állítólag a vetélések 70%-át vérrögképződés okozza. Ha ez fennáll, akkor egyszerűen kezelhető a dolog. Érdemes lenne nektek is megcsináltatni valahogy magánúton (mi is úgy csináltattuk, mert az oepes vizsgálatra várhattunk volna heteket, vagy akár hónapokat).
A kromoszóma-térkép is egyszerű vérvételből felállítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!