Mit gondoltok a Tamara névről?
Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 21:37
1/15 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, adnám a lányomnak.
2/15 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, ezt a nevet akartam a lányunknak de a férjem megvétózta. Szerinte a Tamara egy orosz, hormonokkal teletömött súlyemelőnő....
3/15 anonim válasza:
Tetszik, az én 10- es listámon is rajta volt. Jó hangzású, komoly név.
4/15 anonim válasza:
Szerintem pedig túl durva név egy kislánynak meg egy nőnek is.
5/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, bocsi. Kemény is, meg engem arra emlékeztet, hogy szamara...
6/15 anonim válasza:
Így hívják a lányomat :)
Tetszik is, nem is tucat név (a lányomon kívül nem ismerek másikat), illik a vezetéknevünkhöz is.
7/15 anonim válasza:
Kemény, oroszos, nem tetszik és lassan tucatnév.
9/15 anonim válasza:
Szilvási Egymás szemében c. regénye óta (kb. 16 éves korom óta) imádom ezt a nevet. :-)
10/15 anonim válasza:
Az én lányom is Tamara-9 éves-nincs másik a környéken ez biztos, de nem ez a fontos.
Off-Gabka-a könyv nekem is nagy kedvencem,biztos tudat alatt is motoszkált,ezért is adtam ezt a nevet-viszont senkit nem ismertem eddig aki olvasta: (.Tök jó, hogy végre más is ismeri és szereti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!