Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy "Szerintem hülye, aki 25 előtt szül. Első gyereket 25-30 között kell vállalni. "?

Figyelt kérdés
Egyébként ezt édesanyám mondta az előbb (ő 28 évesen esett teherbe). Kicsit kiakadtam rajta, mivel én most vagyok 21, és valahogy úgy gondoltam, hogy diploma után 1 évet dolgozok, és aztán szeretnék babát mondjuk úgy 24 évesen. Ezek szerint én is hülye vagyok? Érdekes, több helyen is olvastam, hogy az ideális kor 20-25 év lenne.
2009. nov. 26. 21:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Elsőt 28 ,másodikat 37 évesen szültem
2009. nov. 27. 12:55
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
igaza van anyukádnak. ne szülj 24 évesen!
2009. nov. 27. 13:54
 13/16 anonim ***** válasza:
21 éves kismama vagyok. Köszi anyudnak, nem érzem hülyének magam. Inkább azt érzem hülyének, aki folyton általánosít, és ítélkezik másokon!!!
2009. nov. 27. 14:22
 14/16 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok! Anyu idejében az volt a "hülye" aki huszonsok-harminc körül vállalt. anyu 32 évesen szült engem, akkor őt nézték ki. most meg engem. fura ez a világ. Miért ne vállalnál 24 évesen? Én tökéletesen vagyok, Adáék is 21 évesek, és van itt 18 éves kismami, és még jópár fiatal kismama, csak ezen az oldalon! Régebben miért nem kérdőjelezték meg, h mindenki maga dönti el, h mikor mit vállal az életében? ELőttem meg, aki azt írta, h ne vállalj, elmondanád, h miért ne??? Meg nem gondolod h ez azért így durva?
2009. nov. 27. 14:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is akkor vállaljon az ember gyereket, amikor Ő maga érzi megfelelőnek az időt rá. Én nagyon nagy lázadó voltam, otthagytam a középsulit érettségi előtt egy évvel, és elmentem dolgozni. Majd rájöttem, hogy rosszul tettem, és levelezőn befejeztem, párhuzamosan elvégeztem még a boltvezetőit, meg a vendéglátói üzletvezetőit is. Ezt mind összesen két év alatt. Majd összeházasodtunk a párommal, és jelenleg várjuk első babánkat. Még nem töltöttem be a 23 évet. Örülök, hogy ilyen hamar "rendbe jöttem agyilag" és úgy érzem ez kellett ahhoz, hogy megérjek a "feladatra".

22 éves, 35 hetes kismami

2009. nov. 27. 16:21
 16/16 anonim ***** válasza:
én 24 évesen szültem, nekem már nem volt mire várnom, minden perc amit a babám nélkül töltöttem volna, csak elvesztegetett idő lett volna.
2009. nov. 30. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!