Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Örültek a gyerekek az ajándéko...

Örültek a gyerekek az ajándékoknak? Mit kaptak?

Figyelt kérdés

Az én 3 éves kislányom rengeteg legot kapott, egy Silvenien familys babaházat macicsaláddal meg könyvet és mágneses rajztáblát.

És annyira boldog, hogy a karácsonyfa alatt akart aludni a játékokkal.

Reggel az első útja is oda vezetett.

2013. dec. 25. 09:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igen, mert elég sok mindent kaptak, de a nagyobbikon látom, hogy nem találtuk el tökéletesen, mert nem kapott semmi olyat, amit mostanában reklámoztak volna és amivel igazán villogni lehetne majd az osztálytársai előtt...

Mondjuk én direkt intéztem így, mert úgy látom, hogy az igazán trendi játékok tök haszontalan kacatok lesznek, pl. Kukabúvár, Zombie City stb. Egy ideig érdekli, azután megy a többi közé és konkrétan semmi értelme az egész játéknak.

Kapott 2 Lego-t, Creator-t és Technic-et, egy Scrabble Juniort, egy bűvészmutatványos és egy óratanítós játékot, ágyneműt, pólókat és egy kísérletekről szóló könyvet. 7 éves fiú amúgy.

A 4 éves öccse kapott egy Hot Wheels kilövőpályát, egy Lego City tűzoltóhajót, egy Kisvakondos mesekönyvet, egy letörölhető táblát filccel, egy 3D Kígyók és létrák társast, egy gyerek laptopot, egy pólót, új edényeket a kiskonyhába és egy Halli Galli Junior társast.

2013. dec. 25. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!