Vállalnál egy 4. babát, ha így kb 250ezer lenne csak a két Gyed, meg az apjuk fizetése is min. Ennyi?
Ez a gyed extra kampányfogás, nem biztos, hogy sokáig így marad. Eleve pénzt is kell hozzá szerezni, tehát megszorítasok nelkül nem fog működni.
A 4. Gyerek vállalása azért nem csak anyagi teher, sőt.
Mennyi az össz bevételetek?
Hármat is min 500ezres bevételre vállalnék,kevesebbre nem.4et 6-700ezerre.
Azért gondolj bele kicsit hosszabb távon is!!! Most pár évig tételezzük fel, hogy jól jártok anyagilag. És későbbmi lesz??? 4, de már 3 gyerek mellett sem valószínű, hogy a régi,jól fizető állásod meg is fog maradni. Én 2 gyerek mellet dolgozom, és állandó szélmalomharc az életem, egyfelől az elvárás sokszor, hogy maradjak bent túlórázni, hétvégi meló, stb, másrészt meg a gyerekek várnak az iskolában, óvodában...
Ráadásul ahogy nőnek a gyerekek, egyre több a költség is, (bérlet, osztálypénz/csoportpénz, különórák, iskolai/ovis befizetnivalók(kirándulás, múzeum, színház) - direkt csak olyanokat említettem, amikre garantáltan nem kap kedvezményt a nagycsaládos sem.
Szóval nem csak a kisbabás évekre kell gondolni, mert a fekete leves csak később jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!