Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hasonló tünetek a Cerazette-től?

Hasonló tünetek a Cerazette-től?

Figyelt kérdés

A doki mondta, hogy előfordulhat vérzés, de kicsi rá az esély.

Nahát, nálam sajna ez van. Már 3 napja, hogy vérzésem van, de elég egy tisztasági is. Viszont ez a mennyiség épp elég ahhoz, hogy semmi értelmét nem látom a szedésének, mert nem lehetünk együtt a párommal(legalábbis hagyományos módon).

Kinek meddig volt vérzése, ha volt?

Ez menstruációnak számít?

Pedig ugye szoptatok is, s mégis.

Ráadásul tegnap olyan hasi görcseim voltak, mint a szülési fájásokkor. Azt hittem, elpusztulok.Mára elmúlt. Nekem korábban SOHA nem volt panaszom menszesz alatt.

2009. nov. 26. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is elkezdtem szedni a cerazettet, az első levél végénél tartok, de nálam is a 10 naptól menstruáció szerű vérzés jelentkezett, annyi napig is tartott (6) és mennyiségre is hasonló volt. Nálam még olyan tünetek is jelentkeztek, hogy állandóan melegem van, szinte izzadok. Én is az abbahagyásán gondolkodom, de mit csináljak a megmaradt levéllel, mert elég húzós volt az ára. Nálad ilyen állandó meleged van tünet nem jelentkezett?
2009. nov. 26. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a legelején volt hasonló vérzésem, azóta nem. 11 hónapja szedem. Szerintem ez a vérezgetés nem számít menszesznek. Hasi fájdalmaim nem voltak, tejem még mindig van elég, nem híztam meg. Viszont nekem is többször van melegem, de ezt én a terhességem alatt is éreztem.
2009. nov. 26. 21:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is többször van melegem. Tegnap a párom már tiszta hülyének nézett, hogy elvileg én vagyok a fagyos, s mostanában állandóan melegem van, amikor ő majdhogynem fázik.

Amúgy nekem olyan szempontból mázlim volt, hogy a doki 3 havit írt fel, de a gyógyszertárban csak egy havi volt. Így én könnyebben abbahagyhatom.De annak idején a Yadine-nal én is úgy jártam, mint az első hozzászóló:nekem mondjuk muszáj volt az első levél után leállnom vele, mert iszonyatos migrénem lett tőle és borzasztóan fájtak a melleim és a hátam.

Én amúgy a méhen belüli eszközrendszeren gondolkozok (IUS). Nem tudjátok mennyibe kerülhet? Öt évig nyújt védelmet, nem kell naponta szedni és helyileg hat, nem választódik ki az anyatejbe.

2009. nov. 27. 10:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Tehát nem csak nálam van az 'állandóan melegem van ' tünet. Én most úgy döntöttem abbahagyom. Nem tudom a kérdésedre a választ, hogy mennyibe kerül, de mi a Pharmatex (nem tudom teljesen helyesen írtam-e)tablettát vagy kúpot fogjuk használni. Ez helyileg hat, kb. 10 perccel előtte kell felhelyezni és órákig megmarad a hatása. Mi ezt használtuk a terhességem előtt is nekünk bevált...csak a doki erősködött a tabletta mellett.
2009. nov. 28. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!