Hasonló tünetek a Cerazette-től?
A doki mondta, hogy előfordulhat vérzés, de kicsi rá az esély.
Nahát, nálam sajna ez van. Már 3 napja, hogy vérzésem van, de elég egy tisztasági is. Viszont ez a mennyiség épp elég ahhoz, hogy semmi értelmét nem látom a szedésének, mert nem lehetünk együtt a párommal(legalábbis hagyományos módon).
Kinek meddig volt vérzése, ha volt?
Ez menstruációnak számít?
Pedig ugye szoptatok is, s mégis.
Ráadásul tegnap olyan hasi görcseim voltak, mint a szülési fájásokkor. Azt hittem, elpusztulok.Mára elmúlt. Nekem korábban SOHA nem volt panaszom menszesz alatt.
Igen, nekem is többször van melegem. Tegnap a párom már tiszta hülyének nézett, hogy elvileg én vagyok a fagyos, s mostanában állandóan melegem van, amikor ő majdhogynem fázik.
Amúgy nekem olyan szempontból mázlim volt, hogy a doki 3 havit írt fel, de a gyógyszertárban csak egy havi volt. Így én könnyebben abbahagyhatom.De annak idején a Yadine-nal én is úgy jártam, mint az első hozzászóló:nekem mondjuk muszáj volt az első levél után leállnom vele, mert iszonyatos migrénem lett tőle és borzasztóan fájtak a melleim és a hátam.
Én amúgy a méhen belüli eszközrendszeren gondolkozok (IUS). Nem tudjátok mennyibe kerülhet? Öt évig nyújt védelmet, nem kell naponta szedni és helyileg hat, nem választódik ki az anyatejbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!