Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a munkáltató utalja a...

Ha a munkáltató utalja a TGYÁST, akkor pl. ha most hó végén adtam le a papírt, akkor majd csak jan-ban utal vagy várhatom, hogy még dec-ben küldik?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert a munkahelyem tb-kifizetőhely, így ha a táppénzes papírt leadtam 20-ig, köv.hó elején, szokásos fizetés-időben utalták. Ha 20-a után adtam le, akkor csak az azt követő hónapban. Tgyásnál van ilyen vagy akár hó közben is utalnak? Mert azt hiszem így a dec-et érintő bérszámfejtésről már lecsúsztam. Most lenne az első utalás.
2009. nov. 26. 14:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én munkahelyem is kifizetőhely. Én 09.29-én szültem, 6-án bediktáltam az adatokat, 10-én már kaptam a pénzt. A kicsi papírjait pedig feladtam postán.

2009. nov. 26. 21:30
 2/2 A kérdező kommentje:
ez jó hír, köszi
2009. nov. 27. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!