Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hét hónapos kisfiúnak hátra...

Hét hónapos kisfiúnak hátra kell már húzni a bőrt fürdéskor? Én nem leszek rá képes!

Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 21:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én nem húzogattam.Pont amikor szültem olvastam egy cikket erről hogy nem szabad húzogatni, mert apró észre sem vehető hámsérülést okozhatunk, és pont az erősíti a letapadást és a szűkületet.Így én nem foglalkoztam vele.Én olyan vagyok hogy mindig az első tanácsot, vagy infót fogadok meg, nem kérdezősködök tovább mert csak össze zavarodok. :) Ezért se védőnőt, se dokit nem kérdeztem a témában.

2 éves volt amikor fürdésnél elkezdett ismerkedni a kukijával, akkor láttam hogy még le van tapadva.

Akkor kérdeztem meg a dokit, azt mondta hogy jól tettem hogy nem húzogattam addig. Adott krémet, azzal kenegetem neki és egy hét alatt megszűnt a letapadás.

2013. dec. 22. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!