Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Három hónapos terhes vagyok,...

Három hónapos terhes vagyok, a gyerek apja mindenből használtat akar venni a kicsinek, mert neki nincs pénze. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 10:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
76%
Használtat venni nem ciki. Van akik kifejezetten gazdagok, megvehetnék mindenből az újat, de nem teszik, mert hülyék lennének valamiért többször annyit kifizetni, amikor sokkal olcsóbban is megkaphatják.
2013. dec. 18. 10:52
 22/35 A kérdező kommentje:
Két hétig éltünk együtt, de aztán ő visszament a feleségéhez, de mindenben támogat.
2013. dec. 18. 10:54
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Na ez szép felállás. Nem is tudom mit lehet ebből a helyzetből elvárni. Esetleg kérdezd meg a feleségét, hogy mi erről a véleménye.
2013. dec. 18. 10:56
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne válogass, örülj neki, hogy egyáltalán segít valamiben és nem csak úgy eltűnt.
2013. dec. 18. 10:56
 25/35 anonim ***** válasza:
88%

Ma vagy tele van minden kamu kérdésekkel, vagy nem is értem ezt komolyan... Tényleg mindenkinek elment az esze??

A gyereknek tökéletesen jó lesz a használt is mindenből!

Te még menj inkább a búsba azzal, hogy teherbe ejtetted magad egy nős férfitől, most meg le akarod húzni!!!

2013. dec. 18. 11:01
 26/35 anonim ***** válasza:
78%
Ha neki sincs pénze, akkor miből vegyen? Különben pedig vannak nagyon szép babakocsik, használtan, ahogy ruhák is, csak ki kell tisztítani, mosni. Ha te dolgoznál meg 7 új rugdalozó, 8 új body, új overál és még számtalan dolog áráért, amit újonan akarsz vetetni, és amit kb 2-3 hónap után zsákolhatsz be mert kicsi lesz,... Akkor te sem vennéd meg ezeket, csak másod kézből, ugyanis 1-2 garnítúra ruha nem elég 1évre és nem mosással nő a gyerekre, magyarán felesleges megvenni újonan. A cipő, na abból javasolt újat venni. Ha pedig volt annyi eszed, hogy egy nős pasit szedj össze, már csak ezért is legyen méltóságod, és próbáld meg magadnak összekaparni rá a pénzt, ha már igényeid vannak...
2013. dec. 18. 11:03
 27/35 Nádszálkisasszony ***** válasza:
74%
Fogd be a szádat. Örülj, hogy így is támogat. Nem kellett volna más házasságát elrondítani, gyereket csináltatni. Akkor most nem sírnál..
2013. dec. 18. 11:05
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kamu..
 30/35 anonim ***** válasza:
Miért lenne kamu?
2013. dec. 18. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!