Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Három hónapos terhes vagyok,...

Három hónapos terhes vagyok, a gyerek apja mindenből használtat akar venni a kicsinek, mert neki nincs pénze. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 10:40
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Szeretném, ha a gyerekem szép ruhákban lenne és egy jó állapotú babakocsiban vihetném sétálni.
2013. dec. 18. 10:48
 12/35 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem egyáltalán nem szégyen, hogyha valaki használtan vesz a gyerekének dolgokat. Nagyon szép, jó állapotban lévő babaágyat, babakocsit lehet már venni használtan, fele annyiért mint a boltban. A gyerek sem fogja érzékelni, hogy 2 hónaposan új babakocsiban tologatod, vagy egy használtban. Az egy dolog, hogy te kinéztél egy nagyon szép babakocsit újonnan, de szerintem mindenki addig nyújtózzon ameddig a takarója ér. Én is kinéztem már nagyon sok szép babaholmit, és tetszik a 300 ezres kiságy is, mégsem veszem meg, mert felesleges, amikor találok 50 ezerért is (akár újonnan), ami szép és nem megy szét, praktikus is. A gyereked nem fogja nézni, hogy anno 100 ezres babakocsiban toltad, vagy 30 ezres használtban..
2013. dec. 18. 10:50
 13/35 anonim ***** válasza:
78%

Nem egy család vagytok?

Nem együtt döntötök?

Három hónaposan miért vagy máris táppénzen?

Én az egészet nem értem.

Amúgy nem kellenek új cuccok, mert a babaholmiból a használt is új, hiszen egy baba se tudja pl a babakocsit tönkretenni, se elhasználni.

14/35 anonim ***** válasza:
78%

Tényleg nem értem.

Miért neki kéne megvennie? Nem egy család vagytok? Külön éltek?

Együtt kéne megvenni a dolgokat, és mindenből olyat, amire futja.

Én is szeretnék sok mindent, amit nem engedhetek meg magamnak, de ettől még nem dől össze a világ, meg normálisan lehet élni. De nem fogom adósságokba verni magam, hogy mindenből a legújabb legyen meg nekem.

15/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szedd össze rá a pénzt magad, ne hisztériázz... Amúgy használtból is van nagyon szép. Vagy legközelebb úgy vállalj gyereket, hogy megvan hozzá a szükséges anyagi háttér.
 16/35 egytüneményvagyok válasza:
100%
És gyereket csináltattál egy olyannal, akivel ilyen alapvető dolgokat sem beszéltél meg soha. Csak gratulálni tudok, hosszú házasság lesz.
 17/35 anonim ***** válasza:
88%
Ha egyszer nincs pénze miből vegye meg??? Úristen, te hány éves vagy? Különben vedd meg te! Miért vagy táppénzen?
 18/35 anonim ***** válasza:
76%

Mi a bajod egy használt babakocsival? Kitisztíttatod, lemosod és kész!

Am. ha nem tetszik, akkor lehetett volna félretenni és megvenni az újakat.

2013. dec. 18. 10:51
 19/35 anonim ***** válasza:
78%

Az új ruhák is "használtak" lesznek egy hordás után. Egy használt ruháról te megtudod mondani, hogy nem a te gyereked, hanem másé használta először? Miért ne lenne szép egy használt ruha? Nem szakadt pecsétes, kakimintás, hanem használt.

Ha ezt nem tudod megérteni, és folyton mondogatod a baromságaidat (itt nekünk) akkor jelenteni fogom a kérdést, mert elég provokatív.

2013. dec. 18. 10:51
 20/35 anonim ***** válasza:
91%

Nulla pénzből nem lehet kivagyiskodni, aranyom.

Egyébként meg le lehet szállni a magas lóról, a használt nem egyenlő a koszos-dzsuvással. Egy jó tiztítá után, ha jó üzletet sikerül kifogni, meg nem mondja senki, hogy a babakocsi nem vadonatúj.

2013. dec. 18. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!