Három hónapos terhes vagyok, a gyerek apja mindenből használtat akar venni a kicsinek, mert neki nincs pénze. Mit tegyek?
Nem egy család vagytok?
Nem együtt döntötök?
Három hónaposan miért vagy máris táppénzen?
Én az egészet nem értem.
Amúgy nem kellenek új cuccok, mert a babaholmiból a használt is új, hiszen egy baba se tudja pl a babakocsit tönkretenni, se elhasználni.
Tényleg nem értem.
Miért neki kéne megvennie? Nem egy család vagytok? Külön éltek?
Együtt kéne megvenni a dolgokat, és mindenből olyat, amire futja.
Én is szeretnék sok mindent, amit nem engedhetek meg magamnak, de ettől még nem dől össze a világ, meg normálisan lehet élni. De nem fogom adósságokba verni magam, hogy mindenből a legújabb legyen meg nekem.
Mi a bajod egy használt babakocsival? Kitisztíttatod, lemosod és kész!
Am. ha nem tetszik, akkor lehetett volna félretenni és megvenni az újakat.
Az új ruhák is "használtak" lesznek egy hordás után. Egy használt ruháról te megtudod mondani, hogy nem a te gyereked, hanem másé használta először? Miért ne lenne szép egy használt ruha? Nem szakadt pecsétes, kakimintás, hanem használt.
Ha ezt nem tudod megérteni, és folyton mondogatod a baromságaidat (itt nekünk) akkor jelenteni fogom a kérdést, mert elég provokatív.
Nulla pénzből nem lehet kivagyiskodni, aranyom.
Egyébként meg le lehet szállni a magas lóról, a használt nem egyenlő a koszos-dzsuvással. Egy jó tiztítá után, ha jó üzletet sikerül kifogni, meg nem mondja senki, hogy a babakocsi nem vadonatúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!