Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adsz vitaminkészítményt a...

Adsz vitaminkészítményt a gyerekednek? Milyet? Elégedett vagy vele?

Figyelt kérdés
Mennyi idős gyerek?
2009. nov. 25. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babám most 14 hós, 12,5 hós korában választotta le magát, addig szopizott. Amíg tartott a szoptatás az influenzás időszakban adtam neki Cebion C-vitamint és Biogaia cseppeket (ez probiotikum). Most, hogy már nem szopizik és itt van az influenzás időszak, kap naponta 1 x 5 csepp Cebion C - vitamint, minden másnap 1 x 5 csepp Cebion multivitamint, Biogaia cseppeket (naponta 1 x 5 csepp) és Oscillococcinum homeopatikus immunerősítőt (megelőzésképpen hetente 1 ampulla). Ezidáig 1x volt csak náthás, 11 hósan. Úgyhogy én elégedett vagyok.

2009. nov. 25. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nálunk multivitaminban a Cebion a nyerő ( a többi nem ízlik nekik). kapnak c vitamint, d vitamint és havi 10 napos kúra normaflor. most kicsit szárazabban köhögnek így a gyógyszer mellett calcimusc-ot is kell adni. 4 és 2 évesek.
2009. nov. 25. 13:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
10 és 13 évesek, évek óta Béres Kid és Max Multivitamint szednek a téli időszakban. És most az influenza miatt + C-vitamint is. Évente 1 vagy 2-szer betegek maximum.
2009. nov. 25. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
cebion. 15 hós
2009. nov. 26. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:
szintén a cebion multivitamint esszük,19 hós,bölcsis 1szer volt megfázva
2009. nov. 27. 12:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Az enyémek 3, ill.4,5 évesek, Béres cseppet kaptak tavaly, de sok hatása nem látszott, bár komoly betegség szerencsére nem volt, de náthát mindig összeszednek.

Most Echinacea szirupot kapnak, ennek viszont borzasztó rossz íze van...

Ahogy a kommenteket olvasom, a Cebion elég jó lehet....

2009. nov. 27. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!