Kire bízzam a beteg fiamat holnap? Van esetleg valami ötletetek?
Figyelt kérdés
Kilenc éves fiamnak mellhártya és tüdőgyulladása van. Sajnos nekem holnap be kell mennem dolgozni, szabit vennék ki, de sajnos már nincs egy darab sem. Anyámra nem tudom hagyni, szomszéd néni nincs és barátnőm sem. Mit tegyek?2013. dec. 16. 19:39
11/28 anonim válasza:
Az apja tényleg ne vigye magával, ahhoz túlságosan beteg. Ha tényleg ennyire fontos bemenned, akkor hívj babiszittert, segítség híján mást nemigen tehetsz.
12/28 anonim válasza:
Hívj valakit aki vigyáz rá pénzért. Elvinni biztos nem lehet, annál még egyedül is jobb.
13/28 A kérdező kommentje:
Nem az apukája. Nálunk nincs fizetés nélküli szabi, vagy dolgozol vagy kirúgnak. A páromnak hivatalos helyre kell mennie.
2013. dec. 16. 20:13
14/28 anonim válasza:
Akkor marad a babiszitter. Hívj fel néhány ismerősödet, hogy nem-e érnének rá, fizetsz is érte. Vagy kérdezd meg tőlük, hogy nem-e tudnak egy megbízható babiszittert, mondjuk, akit már ők is hívtak.
15/28 A kérdező kommentje:
Minimálbért keresek a párom semmit, nincs pénzünk bébiszitterre. Akkor marad otthon egyedül, egy fél napot kibír amíg a párom hazaér.
2013. dec. 16. 20:18
16/28 anonim válasza:
Te írtad tegnap azt a kérdést, hogy a gyerek veletek szeretne aludni mert fáj a mellkasa?
17/28 anonim válasza:
Igazi, megbízható szülők vagytok! Egy kereseten tengődtök hárman, az is minimálbér és még a beteg gyerekedet is felügyelet nélkül hagyod. Egyébként én úgy tudom, hogy a törvény szerint 12 éves kortól lehet csak felügyelet nélkül a gyerek. Mi van, ha felszökik a láza vagy rosszul lesz? Én sosem tudnám megbocsátani magamnak.
18/28 anonim válasza:
19/28 anonim válasza:
Jesszusom, elmesz tappenzre es kesz, nem kell ezt tulvarialni.
Es ha elkapnal egy jo kis hanyos-fosos virust, akkor is te lennel a munka hose?
Ha ezert kirugnak, annak igy kell lennie, nehogymar egy minimalberes allas fontosabb legyen, mint a sulyos beteg gyereked! Egy tudogyulladas nem jatek, sajnos barmikor sulyosbodhat es ha pont akkor nem vagy a gyereked mellett...
Ha ez nem kamu kerdes, akkor kerlek maradj vele otthon holnap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!