Be szoktad takarni babakocsiban a kicsidet ilyen hidegben?
Figyelt kérdés
sokszor látom, hogy tolják sportbabakocsiban az 1-másfél éve körüli gyerekeket és nincsenek betakarva.2013. dec. 16. 10:40
1/9 anonim válasza:
Nem. Overál van rajta és lábzsák. Csak a feje van kinnt. Ha még be is takarnám jól beizzadna és megfázna, amikor menet közben kiszáll és sétál kicsit.
2/9 anonim válasza:
Igen, mindig vittünk ilyen hidegben takarót. Más ülni, feküdni, mint mozogni ebben az időben.
3/9 anonim válasza:
A lábzsák olyan mintha betakarnád. Gondolom kérdező arra gondolt, akinek nincs lábzsákja.
Az én fiam már 3 éves, ráadásul Angliában élünk és itt még nem volt 9 foknál hidegebb, de én betakarom. Értelem szerűen nem overallban van és csak ha hosszabb útra megyünk, akkor használjuk a babakocsit. Ilyenkor viszont rendre elalszik. Szóval én betakarom egy vékonyabb termo pléddel.
4/9 A kérdező kommentje:
én nagyon sajnálom azokat a kisgyerekeket, akiket nem takarnak be pléddel. lehet bármilyen vastag ruha rajtuk...takaró, bundazsák, lábzsák mindegyikre KÉNE....
:( elvégre üldögél a babakocsiban, nem mozog
2013. dec. 16. 10:51
5/9 A kérdező kommentje:
Ha levegőre visszük a babát, jól takarjuk be. Télen a babakocsiban a gyerek alatt is legyen egy meleg takaró vagy báránybőr, és a babán is, sőt, érdemes beletenni egy bundazsákba, ami a széltől is véd.
2013. dec. 16. 10:51
8/9 anonim válasza:
Én a babakocsiba alulra a matrac alá bevágtam egy polifoam darabot. Ahogy néztem csak egy falemez és egy szivacs van, ami melegíti a babát alulról, hiába takarom be jól felülről, ha alul meg húz a hideg. Azóta jobban alszik a kocsiban, egyszer sem izzadt még meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!