Ebben a nagy hidegben, ami ezen a héten lesz, mennyi ideig aludhat a 3,5 hós babám a teraszon babakocsiban?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 10:53
1/4 anonim válasza:
-5 alatt ne vidd ki egyáltalán amúgy én 0fok környékén max. 20 percre vinném ki.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ilyen hidegben ne altasd a teraszon. Felnek, hogy megfazik. Ha csk kint alszik, akkor max 1 orat.
3/4 anonim válasza:
Az én fiam kizárólag a levegőn tud jóízűt aludni, most, hogy ilyen hideg van elaltatom kint, és utána behúzom az előszobába, és nyitva hagyom az ajtót. Igy éri a levegő, mégsem a nagyon fagyosat szívja be. Nagyon tetszik neki, 2 és fél, három órát alszik így. Kb. 20 percenként megnézem a nyakát, hogy nem fázik-e, eddig még mindig meleg volt. És nagyon jókedvű egész nap egy ilyen pihi után.
4/4 anonim válasza:
4 gyerekem van, mindegyik nagyon jókat aludt kint (akár 3-4 órát is), bent meg csak 1/2-1 órát. Pici koruktól így altattam őket és sosem voltak betegek. Ha rendesen fel vannak öltöztetve és be vannak takarva, nem fáznak. Amikor nagyon hideg volt, a babakocsi kupoláján a nyílást letakartam egy textil pelussal, így nem a leghidegebb levegőt szívták be... Egyébként sálat vagy bármi mást nem szabad a babák szája-orra elé tenni, mert a kilélegzett levegőben is van vízpára, az lecsapódik ott és vizessé teszi az anyagot...aztán tényleg megfázik a baba a belélegzett nedves levegőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!