Hogyan beszéljem le a nővéremet, hogy ne Dzsesszika nevet adjanak a gyereknek?
Nem neked kell, hogy tetszen, hanem a nővéredéknek. A véleményedet elmondhatod, de ne beszéld le róla. A te gyerekednek olyan nevet adhatsz, ami neked tetszik.
Nekem eredeti irásba, Jessica-ként nagyon tetszik, magyarul leírva nem. És nem vagyok roma.
a névválasztás a szülő dolga, nem szabad beleszólni. rájöttem én is, hogy nem kell elmondani, az a jobb. azért mert mindig van olyan név, ami valakinek nem tetszik, aztán lehurrogja. vagy tetszik, aztán "lenyúlja" :)
ha nem tetszik, inkább ne mondj semmit, mert csak megbántod a tesód.
nekem se tetszik amúgy ez a név, de van ennél gázosabb is. én cigányanya szájából egyszer a LÁÚRÁ nevet hallottam, mégis, ha Laurának neveznek el egy kislányt, senki se arra gondol... én meg igen. na lehet, hogy amúgy a Dzsesszikára se úgy fognak sokan asszociálni, ahogy te.
ez tetszik neki, az ő gyereke, ez az ő dolga. fogadd el, ez van, meg próbálj elvonatkoztatni :) az a fontos, hogy egészséges és szép kislány legyen, ez a legfontosabb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!