Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit kell vinnünk magunkkal...

Mit kell vinnünk magunkkal egy 3 éves gyereknek, ha visszük magunkkal wellness-ezni?

Figyelt kérdés
Még nem voltunk soha,ezért kérdem mi az ,amit vinni kell,amire szükség lesz ott.Esetleg,ha valaki járt az egerszalóki Saliris-be(oda megyünk),az még pontosabban meg tudná írni,mi van ott,vagy mi nincs,amire szükség van.Válaszokat előre is köszönöm
2013. dec. 13. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

Köntös,törölköző,hajszárító van,kiságyat is biztositanak,azt kérni kell előre.

Amit én vinnék neki:fürdőruha,fürdős játék,papucs,tusfürdő (adnak,de én gyerekre nem kenném), testápoló (sajnos szárít a termálvíz).Kirándulós ruha,alvós ruha,saját kispárna vagy amivel alszik,úszó és simapelus ha még kell,úszószemüveg

2013. dec. 13. 11:52
 2/5 A kérdező kommentje:

Ha én teszem fel a kérdést,akkor miért kell másnak lepontozni a válaszokat?Hagy én döntsem el,hogy számomra ez mennyire hasznos és mennyire nem!Köszönöm

Kedves válaszoló!Köszönöm a válaszod.:)

2013. dec. 13. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:

akárhányszor "nyaralni" mentünk a gyerekkel/gyerekekkel, tutira belázasodott valaki. Úgyhogy nálunk alapfelszerelés még a lázmérő+gyógyszer is...

gyerek taj + lakcímkártyáját is érdemes vinni (bár sürgős esetben az anyáéra is ellátják...)

2013. dec. 14. 00:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi már sokszor voltunk wellness hétvégén a kislányunkkal, 10 hónaposan kezdtük és nemrég is voltunk, most 3,5 éves.

Az a kérdés, hogy mit szeretnétek csinálni? csak a fürdőben lenni, vagy sétálni, játszóterezni is.

Azt tudd, hogy csak reggelt is vacsit adnak, tehát valami ennivaló kell a gyereknek napközbenre ( persze ha nem ültök be mindig valahova), de akkor is kell tízórai és uzsonna is.

Legyen játéka, mert a holtidőkben unatkozik, vigyetek vízi játékot, úszógumit , karúszót. 1-2 könyvet vagy amivel egy helyben le lehet kötni vacsora utáni fél órás borozgatás közben :)

És amit az előttem szólók írtak. A gyógyszer az nagyon fontos!

2013. dec. 14. 03:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

Hát igazából nem csak a vízben szeretnék ülni 2 napon keresztül,hanem sétálni is egy kicsit,kirándulni meg persze,hogy a kisfiam is jól érezze magát.

Arról viszont fogalmam sincs milyen ételt lehetne oda vinni.Mi csak 3 nap/2 éj-re megyünk a kettő ünnep között,és úgy terveztük,hogy ebédelni azért elmegyünk legalább egyik nap valahova.Ti milyen ételeket szoktatok vinni?

2013. dec. 14. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!