Mindig veszel könyvet karácsonyra gyermekeidnek? Ha igen, idén mit vettél?
Most érdeklődik a lányom a könyvek iránt, vettem neki 1 Annipanni és Boribon-t, nagyon tetszett neki, így megvettem az összeset. Marék Veronika az író.
Névnapja jövő hónapban lesz, akkor pedig mondókás könyvet fog kapni.
Igen, én mindig veszek nekik könyvet, de nem csak karácsonykor, hanem év közben is, sokszor csak úgy, alkalom nélkül is. Mint ahogy magamnak is. :)
Most ezeket vettem eddig a lányaimnak:
A 7 évesnek:
Az ovisnak:
Ezen kívül még lehet, hogy megkapják a Titi sorozat 3. részét (az első kettő meg van, és nagyon szeretjük) [link]
vagy ugyanettől az írónőtől a Szutyoksárit.
Mivel a nagyobbik most tanul olvasni, lehet, hogy kap egy első önálló olvasásra való könyvet, pl. az Olvasó Cinke sorozatból.
Az én gyermekeim 1-1 Anna, Peti, Gergőt, 1-1 Bartos Erika verses kötetet és 1-1 karácsonyi meséket tartalmazó könyvet kapnak. 5 éves kisfiam kap még 1 Verdás mesélő mesekönyvet is.
Sokszor veszünk nekik könyveket, már rengeteg van, imádják. A fiam az oviba is minden nap visz magával 1 könyvet.
Hát én vettem többet is, már hónapok óta gyűjtögetem az ajándékokat, de nem bírtam ki, és mindet odaadtam fokozatosan. :) És egyébként is nagy könyvrajongók vagyunk, év közben is sokat kap.
2 Anna-Peti könyvet kapott volna és több Bogyó és Babócát, kb 6-7-ot. Abból még lehet veszek, mert az az abszolút kedvenc. 20 hónapos :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! Kaptam néhány jó ötletet!
A gyerekek 5, 10 és 13 évesek.
Ha van még esetleg, írjatok:)
Láttam egy műsorban ezt a kislányt, nagyon szimpatikus volt, és a megkérdezett gyerekek is mind nagyon jó véleménnyel voltak a könyvéről. A 13 évesnek, főleg ha lány, én belenéznék pl.
Én is láttam ezt a riportot a Család-barátban:)
Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!