Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit kap 1 év körüli fiad...

Mit kap 1 év körüli fiad karácsonyra?

Figyelt kérdés

2013. dec. 13. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Semmit, még nagyon kicsi.

Mi se szoktunk egymás közt ajándékozni a családban, mert nincs rá pénzünk.

2013. dec. 13. 16:41
 2/7 anonim ***** válasza:

15 hónapos. Mászóalagút, sátorral. A nagyszülőktől remélem az "autók a lejtőn" játékot, egyébként tesóktól: harisnya, body, eurósban lehet kapni a villogós labdát, azt tuti vesz valaki. Ezen kívűl a keresztszüleitől egy állathangot kiadó szintit.

A nagyobb, mikor egy éves volt, akkor a kockafaló vizilót kapta, egy szerelőkészletet, de igazából az csak később érdekelte, tőlünk mega tanuló kutyát és egy hangos könyvet. Mivel ezek még mindig jó állapotban vannak, így elég nehéz volt kitalálni a kicsinek mi is lenne jó. :-)

Ti mit viszetek?

2013. dec. 13. 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:
vesztek-et akrtam írni.. :-)
2013. dec. 13. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Hintalovat, epitökockat.13 honapos.
2013. dec. 13. 18:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Igazából még fogalmam sincs hogy mit veszünk!! Pont ezért írtam ki a kérdést, hát ha kapok valami jó ötletet. :)

Nekem is az a bajom hogy van egy "nagy" lányom, aki 3 éves és szinte mindenünk van!!A nagy most játékkonyhát kap, a kicsinek meg valami jelképes de még is "hasznos" dolgot szeretnék..

Eddig ezen a villogó labdán akadt meg a szemem..utána is nézek!

Egyébként nekünk sincs sok pénzünk..most kaptunk egy zsák plüss állatot is..azokat is becsomagolom majd..biztos örülnek majd amikor bontogatják! :)

Köszönöm a válaszokat! :)

2013. dec. 13. 20:32
 6/7 Christine.. válasza:
En is sokat agyaltam, mert millio jatekunk van, aztan a cages Mikulas musorban meglattam egy bugocsigat :) en is azt kaptam anno - a fenykepek alapjan -, tehat retro-Jezuska jon :)
2013. dec. 14. 07:42
 7/7 anonim ***** válasza:
mi kismotort és szánkót vettünk a fiúnknak (remélem januárban már lesz hó!), mellé 2 keménytáblás könyvecskét (kedvenc állataim és első szavaim [képekkel]). rokonoktól nem tudom, anyukámtól bélelt nadrágot kértünk, mert abból most 1 dbunk van csak.
2013. dec. 14. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!