Anyukäk! Naponta mennyi kepet raktok ki a babätokrol közössegi oldalakra? Miert?
Kb. évente 1-et, mint magamról.
Csak azért van több kép rólam az oldalamon, mert a barátaim meg szoktak jelölni a közös fotókon.
Amúgy csak annyi van, amit a regisztrációkor feltöltöttem.
Hát, az én szüleim tőlünk többszáz km-re laknak, elég idősek, a számítógépet nem is tudják használni, de az öcsém, vagy anyum (aki nemsokára nyugdíjas lesz) munkatársai meg szokták mutatni nekik a képeket, amiket felrakok facebookra. (E-mailben sem tudok nekik képeket küldeni...) Velük sajnos elég ritkán találkozunk, így viszont láthatják az unokájukat. Én sem sűrűn teszek fel képeket, csak az izgisebb dolgokról, pl. első kanalas evés, első felállás, stb.
Nekem is vannak olyan ismerőseim, akik rengeteg képet tesznek fel a gyerekről, ugyanabból a szögből ugyanabban a ruhában 15-20 különböző fotó, nagyon eredeti... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!