Cipős doboz ajándékot adtál már?
Figyelt kérdés
Van ez a cipősdoboznyi ajándék gyűjtés, játékot, tartós élelmiszert lehet bele tenni és valamilyen alapítványnak odaadni. Kérdés az, hogy célba is jutnak ezek az ajándékok? Azon kívűl sokszor nézem, hogy karácsonykor főként a külföldi árváknak viszi ki az ajándékokat és nem a magyar gyerekek kapják.Szokta valaki ezt ellenőrizni, hova kerül az adománya? Vagy hogy tényleg pontos célba érjen inkább sajátkezüleg adja át a csomagot?2009. nov. 24. 08:34
1/6 anonim válasza:
Szia!
Dolgoztam Egészségügyi Központban. Nálunk úgy volt, hogy hoztak be adományokat, ruhákat, játékokat, ritkán élelmiszert + mellé a Palóckertől és más cégektől kaptunk kenyeret és más élelmiszereket. Szét válogattuk a játékokat életkor és nem szerint. Bedobozoltuk. Aztán olyan sok gyerekes családok kapták meg. Vagy ők jöttek be érte, vagy mi vittük ki nekik házhoz. Az idős és vagy beteg embereknek legtöbbször mi vittünk ki ajándékokat, meleg ételt. Szóval eljutnak a rászorulókhoz.
2/6 anonim válasza:
Hát mi anyummal amolyan önkéntesek vagyunk a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál és már többször osztottunk ilyen cipősdobozokat.Szerintem a vöröskeresztnél is célba jutnak ezek!De ha helyben ismersz ilyen családot akár Te magad is gyűjthetsz Nekik hasznos dolgokat és eljuttathatod az otthonukba:)Ez a legbiztosabb:)))
3/6 anonim válasza:
A külföldi árvák is főként magyar gyerekek, ők Csaba testvér gyerekei Erdélyben. Én úgy tudom, hogy ők kapnak valamennyi dobozt, a többit pedig az itthoni szegényeknek adják.
4/6 anonim válasza:
Én nem adtam, viszont kaptam már ilyen cipősdoboz ajándékot. Az enyém speciel Franciaországból érkezett...
5/6 anonim válasza:
Nálunk a húgom kapott Angliából egy cipősdobozt úgy 10 éve. Tele volt mindenféle jópofa dologgal.
6/6 anonim válasza:
A baptisták csinálják ezt a cipősdoboz akciót és ők a magyar rászoruló gyerekeknek juttatják el. Tuti infó, a nagyikám az egyik helyi éllovasuk...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!