Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1,5 éves fiam kukijan dudor...

1,5 éves fiam kukijan dudor van a bor alatt! Mi lehet az?

Figyelt kérdés

Tegnap fürdésnél vettem észre! Tegnapelőtt meg nem volt ott! Most pedig a kukija tovetol /mintha körbe tekerodne/ hosszukas "dudor" /nem tudom jobban elmagyarazni/ van! Nagyon aggodom! Délután megyunk orvoshoz, de már teljesen kivagyok, mi lehet az!? Segitsetek kerlek szépen, hátha volt valakinek ilyen esete!

Előre is koszonom!

2013. dec. 9. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy hülyeség, de nem lehet, hogy aláfolyt valahol a pisi és attól van a dudor? Mármint hogy lehet hogy kezd feltapadni az előbőr és ott most aláfolyt?
2013. dec. 9. 12:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak egy ér?
2013. dec. 9. 12:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem fáj neki egyáltalán! Amikor megfogtam neki es mozgattam ezt a dudort, semmi reakcioja nem volt, pisilessel nincs gond, a bort nem szoktam huzogatni neki! En is gondoltam rá, h talán csak egy ér, de ez túl nagy ahhoz, szerintem! Hogy a pisi alafolyt volna, nem tudom, nem is hallottam meg ilyet! De akkor nem kellene fajnia? Nem piros, nincs begyulladva! Sok folyadékot iszik, ami a pelenkakon nagyon jól észrevehető! Furdesnel ivesen pisil, úgy tudom, akkor nincs problema!
2013. dec. 9. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Védőnőnek mutasd meg szerintem. A bőrt meg húzogatni kellene fürdéskor neki, én sem tettem így letapadt és felszakították neki! :(
2013. dec. 9. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Na mit mondott a doki?
2013. dec. 10. 07:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Tegnap elvittuk orvoshoz es azt mondta, h teljesen ártalmatlan, termelődik neki valamilyen mirigy, de majd magától szépen elfog távozni a vizeletben ,de kb hat hónapig is eltarthat meg es nagyobb is lehet ez a "dudor"! Mondta, h csak akkor kell orvoshoz menni, ha begyulladna a kukija, de ez ritkán szokott elofordulni, mindenesetre egy kremet ajánlott, h azzal kenegessuk. A fitymahoz ennek semmi koze sincs! Van egy 2,5 eves fiam is es meg anno nála is azt mondta doktornő es védőnő is, h nem kell két éves korukig huzogatni a fitymat, mert pontosan azzal artunk neki! Ezt tegnap ez az uj doktornő megerősítette! Régen kellett huzogatni most már két éves korig illetve szobatisztasagig nem kell, csak utána. Ezt mellekesen írom.

Koszonom szépen a válaszokat!

2013. dec. 10. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!