Párok véleményére vagyok kiváncsi ki hány évesen vállalt gyereket?
Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 21:40
11/32 anonim válasza:
Első baba 24,második baba 27 (egyidősek vagyunk a férjemmel).
12/32 anonim válasza:
Én 21 voltam, párom 28. (meglepi baba volt)
14/32 anonim válasza:
32 évesen szültem, de vártunk rá 6 évet. Őszintén szólva sok szempontból jobb is így. A férjem fél évvel idősebb, mint én.
16/32 anonim válasza:
24 voltam, a párom pedig 27 mikor gyereket szerettünk volna, de több mint 4 év volt mire összejött sajna így 28 voltam mikor született ő meg 31, szerettünk volna tesót, de nem jött össze sajnos, aztán meg kiöregedtem.
17/32 anonim válasza:
Az elsőnél 28, a férjem meg 31. A második házasságomban 38 és 41, a férjem meg 32 és 35.
19/32 anonim válasza:
Én 27, a párom 28 éves volt mikor megszületett a kisfiunk. 4 évet próbálkoztunk mire sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!