Mondanátok nekem szép fiúneveket amik a Nagy vezetéknévhez illenek?
Figyelt kérdés
A napokban tudtam meg, hogy fiunk lesz és olyan nehéz választani, ami tetszik már van a családban (Balázs, Tamás) Lehet kicsit különlegesebb is (az extrém nevek azért nem tetszenek)2013. dec. 8. 21:13
11/14 anonim válasza:
Nagy Dénes, Nagy Bálint, Nagy Levente, Nagy Gergő, Nagy Nimród, Nagy Ákos, Nagy Ármin, Nagy Erik
nekem így ezek jutottak eszembe, hátha megtetszik egy...vagy legalább eszedbe jut róla egy név ami megtetszik :D
Jó babavárást! :)
12/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszi szépen, nagyon sok tök jó nevet írtál az a baj, hogy a legtöbb már foglalt a családban (az egyik pont a párom neve) nagyon sok a fiú és a legtöbb nekem tetsző nevet már "kiosztották", de talán megvan a befutó. Simon :)
2013. dec. 31. 09:58
13/14 anonim válasza:
Nagy Simon :)
Jól hangzik, jó választás szerintem :)
14/14 anonim válasza:
A Nagyhoz szinte minden név megy, csak ne csupa A betű legyen. Szép lenne a Dániel, vagy Bálint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!