Ha a kisbabád behány valahová, feltörlöd? Az anya dolga feltörölni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 20:42
21/26 anonim válasza:
Én kérnék egy felmosót, hogy feltöröljem. Lehet, hogy azt mondják, hogy majd elintézik.
22/26 anonim válasza:
A kisfiam 5 évesen odahányt az élelmiszer boltban a csemegés pult elé.
Kértem felmosót, hogy összetakarítom, de nem engedték.
23/26 anonim válasza:
Én biztos feltöröltem volna, ha az én gyerekemmel fordul elő. De ha nagyon rosszul lett a gyerek, akkor talán azért rohant el vele hirtelen. Ezesetben az alkalmazottaknak kellene feltakarítani, ott mégsem maradhat.
24/26 anonim válasza:
Kicsi gyerekem behányt az állatorvosnál (kutyámnak balesete volt, nem tudtam hirtelen a gyereket másra bízni). Mivel úgy rohantunk, semmi nem volt nálam amibe letehetném (hordozó v babakocsi) így elnézést kértem és mire megfontolhattam volna, h mit is tegyek az asszisztens már jött egy felmosóval.Nyilván nem várta el h bébivel a kezemben felmossak vagy lerakjam a padlóra addig a gyereket ahol előtte beteg állatok feküdtek. Mondjuk gondolom ott nem akadtak ki, orvosi rendelőben előfordul ilyesmi. De bocsánatot kértem. Szerintem a lehetőségekhez mértem illik feltakarítani, de azért ha az ember kér egy felmosót úgyis mondják majd, h nem kell, m ha már kihozza a felmosót,annak is 1mp feltörölni. De minimum szólni,h elnézést, ez történt, a pincér lehet nem veszi észre egyből hogy egy tócsa van az asztal alatt és nekik durván gáz ha odaültet később vkit.
25/26 anonim válasza:
Ilyen helyen fel kell ajánlani, hogy majd feltörölsz, de vendéglátó helyen tutkeráj nem fogják megengedni, mert látja a többi vendég, hogy a vendégnek kell takarítania, ez nem jó reklám.
26/26 anonim válasza:
Ilyen esetben az étterem alkalmazottjának kell feltakarítani. Az anyukának illik bocsánatot kérnie és felajánlania, hogy ha kap egy felmosót, akkor feltakarítja, de ezt az étterem alkalmazottja nem fogadhatja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!