Van itt olyan anyuka aki nem birja megvenni karácsonyra azt amit a gyermeke kér? Irnátok privit?
Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 16:28
1/9 anonim válasza:
Szerintem elég sokan vagyunk.....
2/9 anonim válasza:
Itt sokszor a gyerekben van a hiba, mert esetleg túl sok vagy túl drága ajándékot kér. :) Netán olyasmit kér, ami nincs a boltban jelenleg, mert éppen az a szín vagy forma nem is kapható. (párducmintás hajsütővas pl. :)
3/9 anonim válasza:
sajnos én semmit nem tudok venni a gyerekeknek :(
4/9 anonim válasza:
Ma már nagyon olcsón turkálókban is lehet venni jó dolgokat.És a Katolikus Karitász boltjaiban is vannak olcsó dolgok,főleg így ünnepek előtt.Fel a fejjel!! :) Az én szüleim se voltak gazdagok,sőt! De mindig kaptam valami olcsó kis apróságot.
5/9 anonim válasza:
Szia!
Nálunk az megy,hogy gyerekek jelölgetnek a tescos ujságba.... Néha a nagy 5éves megkérdezi :Anya ez sok pénzbe kerül? Van hogy mondom igen a 8-10 ezres már nekünk sok.
Gyerekem :Oké akkor azt nem jelölöm...
Én ha tetszik ha nem már meséltem nekik arról hogy van amit fizetni kell és igen van hogy valamit már nem tudunk megvenni...
6/9 anonim válasza:
Nálunk meg nincs olyan, hogy kér. Alapjaiban így van nevelve. Szóval nem aggaszt. szerencsére örül mindennek. Ötleteim lennének, de nem fogok amiatt eladósodni így kap olcsót. Nem erről szól csak a karácsony.
7/9 anonim válasza:
Nálunk is írtak listát a fiúk az Angyalkának,de én azért ezt újragondoltam.Amit kapnak,azoknak is biztos fognak örülni:)!
8/9 anonim válasza:
Legrosszabb esetben kimennék az erdőbe, keresnék valami fát és kifaragnám autónak, kardnak vagy babának. De 100 Ft-os boltokban lehet venni filléres játékokat, vagy 300 Ft-ért már lehet kapni fonalat, amiből kijön egy sapka vagy egy pár kesztyű. Vagy a kinőtt zoknijából készítenék bábut. Semmiképp nem lenne olyan helyzet, hogy ne adjak nekik semmit.
9/9 anonim válasza:
nem kér alapból semmit. Amit ésszerűnek gondolunk, úgyis megkapja, és nagyon boldog vele. Nem kell több tízezres dologra gondolni. Nemrég vettünk egy fa órát, amibe a számokat puzzle-módra lehet beleilleszteni. 1200 forint volt, és heteken át azzal játszott, semmi más nem kellett ! Most meg van egy 40 darabos hercegnős puzzle-ja, csak azzal akar játszani 2 hete. max 2000 forint volt. 2 éves kislány, nagyon szerény körülmények közt neveljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!