Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan anyuka aki nem...

Van itt olyan anyuka aki nem birja megvenni karácsonyra azt amit a gyermeke kér? Irnátok privit?

Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 16:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem elég sokan vagyunk.....
2013. dec. 4. 16:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Itt sokszor a gyerekben van a hiba, mert esetleg túl sok vagy túl drága ajándékot kér. :) Netán olyasmit kér, ami nincs a boltban jelenleg, mert éppen az a szín vagy forma nem is kapható. (párducmintás hajsütővas pl. :)
2013. dec. 4. 16:43
 3/9 anonim ***** válasza:
sajnos én semmit nem tudok venni a gyerekeknek :(
2013. dec. 4. 16:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Ma már nagyon olcsón turkálókban is lehet venni jó dolgokat.És a Katolikus Karitász boltjaiban is vannak olcsó dolgok,főleg így ünnepek előtt.Fel a fejjel!! :) Az én szüleim se voltak gazdagok,sőt! De mindig kaptam valami olcsó kis apróságot.
2013. dec. 4. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk az megy,hogy gyerekek jelölgetnek a tescos ujságba.... Néha a nagy 5éves megkérdezi :Anya ez sok pénzbe kerül? Van hogy mondom igen a 8-10 ezres már nekünk sok.

Gyerekem :Oké akkor azt nem jelölöm...

Én ha tetszik ha nem már meséltem nekik arról hogy van amit fizetni kell és igen van hogy valamit már nem tudunk megvenni...

2013. dec. 4. 17:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk meg nincs olyan, hogy kér. Alapjaiban így van nevelve. Szóval nem aggaszt. szerencsére örül mindennek. Ötleteim lennének, de nem fogok amiatt eladósodni így kap olcsót. Nem erről szól csak a karácsony.
2013. dec. 4. 17:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is írtak listát a fiúk az Angyalkának,de én azért ezt újragondoltam.Amit kapnak,azoknak is biztos fognak örülni:)!
2013. dec. 4. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:
71%
Legrosszabb esetben kimennék az erdőbe, keresnék valami fát és kifaragnám autónak, kardnak vagy babának. De 100 Ft-os boltokban lehet venni filléres játékokat, vagy 300 Ft-ért már lehet kapni fonalat, amiből kijön egy sapka vagy egy pár kesztyű. Vagy a kinőtt zoknijából készítenék bábut. Semmiképp nem lenne olyan helyzet, hogy ne adjak nekik semmit.
2013. dec. 5. 12:31
 9/9 anonim ***** válasza:
nem kér alapból semmit. Amit ésszerűnek gondolunk, úgyis megkapja, és nagyon boldog vele. Nem kell több tízezres dologra gondolni. Nemrég vettünk egy fa órát, amibe a számokat puzzle-módra lehet beleilleszteni. 1200 forint volt, és heteken át azzal játszott, semmi más nem kellett ! Most meg van egy 40 darabos hercegnős puzzle-ja, csak azzal akar játszani 2 hete. max 2000 forint volt. 2 éves kislány, nagyon szerény körülmények közt neveljük.
2013. dec. 5. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!