Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit vegyek doktornőnknek...

Mit vegyek doktornőnknek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Sokat betegeskedett mostanában a kisfiam és éjjel-nappal hívhattuk.Nagyon szereti 20 hós fiamat, jó és aranyos orvos.meg akarnánk lepni valamivel karácsonyra,ötletetek van?
2013. dec. 2. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Arannyal futtatott sztetoszkóp gondolom nem játszik....
2013. dec. 2. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Tavaly egy ajándékcsomagot állítottam össze. Volt benne pl. szaloncukor, bonbon, csoki, kávé, valamilyen mogyoróféle, vagy vegyes magvak, már nem emlékszem pontosan.
2013. dec. 2. 16:26
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

Esetleg valamilyen vásárlási utalvány? Akár könyv, vagy bármi más. De az ajándékkosár sem rossz ötlet, benne kávé, tea, csoki, ilyesmik.

Bár jobb volna valami személyesebb, de én sem tudnék jobbat kitalálni.

2013. dec. 2. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Adj neki egy bonbonba csúsztatva pénzt. Én legalábbis ennek örülnék a legjobban. Arra költi, amire akarja, ha belátjuk, ha nem, ilyen világban élünk, szinte mindenki a pénznek örülne a legjobban. Az orvos sem kivétel..
2013. dec. 2. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:

ÉN is szoktam adni a dokinknak és az asszisztensnőinek kis ajándékcsomagot. Pénzt én nem adnék, mert rokon, és nem nagy dolgokat.

Egy kis ajándéktasakban egy kicsit minőségibb tea, csoki, a dokinak bor, pezsgő, a lányoknak valami fincsi fürdőgolyó/ső, tusfürdő.... És mivel kávéznak, kávét is szoktunk belerakni.

Volt hogy a gyerekek által készített kis mécsestartót is adtunk még pluszban, amikor kisebbek voltak, rajzoltak a dokibácsinak valamit.

Nem olyan nagy dolgok, de mindig nagyon örülnek neki.

2013. dec. 2. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!