Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan kismama akinek...

Van itt olyan kismama akinek egész nap dolgozik a párja és unatkozik van kedve beszélgetni? Privit is irhattok

Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 12:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hát nekem ezzel előre kellett gondolkodnom, mivel ezután már nem nagyon lesz időm foglalkozni vele:-) Szóval én nagyjából minden ajándékkal megvagyok, bár kiagyalni nekem is macera volt:-)
2013. dec. 4. 13:58
 22/24 anonim ***** válasza:

Én júni 11 re ha két napot késne akkor a szülinapi ajándékom lesz.

Hát nálunk furcsa a helyzet. Szüleimnek veszünk , öcsémnek, nagymamák keresztszülők nagynénik megkapják szépen könyvbe kötve az esküvői családi képeket (augusztusban volt, nászutas a baba)Férjemnek 5 testvére van velük megbeszéltük hogy csak a gyerekek kapnak, mert nem mindenki áll jól anyagilag és nem akartuk azzal húzni egymást hogy akinek van az vesz akinek nincs meg néz...

2013. dec. 4. 14:04
 23/24 A kérdező kommentje:
Nàlunk csak szûkebb családi kör kap ajándèkot. Az unokatesók 4 ève nem irtak, nem hivtak. A páromék 4-en vannak testvèrek. Mi 7-en. A 2 családba 2 gyerek van összesen. Nálunk a szomszèdok is kapnak ajándèkot, mert nem tudnak mit venni karácsonyra a gyerekeknek. Összeszámoltam 60 ezer forint minden, mi is próbàlunk spórolni de sajnos nem megy:-(
2013. dec. 4. 16:25
 24/24 A kérdező kommentje:
Kismamik,.mi van veletek?
2013. dec. 22. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!