Van itt olyan kismama akinek egész nap dolgozik a párja és unatkozik van kedve beszélgetni? Privit is irhattok
Nekünk is elsõ baba. Kazincbarcikán fogok szülni. Van fogadott orvosod?
Nekünk a vèrvètel után 1 hèttel mondta a vèdõnõ az eredmènyt. Én is nagyon aggódtam. Szerencsère minden rendben:-)
Hallottam olyat aki az nap megkapta a vérvétel eredményét...én meg csak két hét múlva vagyis már egy látom...és ha baj van?
Igen terkóredő 3mm alatt volt, orrcsont látszott, agy fejlődése megfelelő. Száj, szem (hely) megvolt végtagok ujjak látszottak. Vese 2 rekeszizom azt mondta rendben. Köldökzsinór jó helyen lép be, zárt a has. Ennyit mondtak...Szokás szerint egy héttel kisebbnek látszott átírták a szülés időpontját. Épp simogatta az arcát.
Itt nálunk az sztk-s vérvétel általában 3 nap alatt van kész, de a sima labor miatt sosem aggódtam. Azért ha alapból nincs semmi bajod, nem szokott azzal gond lenni.
Abból amit leírtál sztem teljesen jók az eredmények, ne izgulj. Nekem dec. 114től 25ig már majdnem minden dátum szerepelt, mindig az adott méretekből számol a gép. Azt mondják, hogy a legelsőt kell alapul venni az a legbiztosabb a szülés időpontjának meghatározásában.
Igen, van fogadott dokim...de épp most találtam itt egy kérdést róla és vki irta, h nehogy hozzá menjen bárki is (kb. 1 éve irta), na én meg ezen agyalok...
Nálatok fiú, lány, nevek?
Szerintem se aggódj, olvastam itt hogy valaki 1 hónapot vàrt az eredmènyre.
Igen van már nevünk. Ha fiú: Zoltán Ákos Ha lány: Panka Lili December 9-èn megyek uh-ra, remélem kiderül a neme. Ti voltatok 4d-n?
Igen, 25 hetesen voltunk 4D-n, cuki volt:-) Ette a kezét, meg ivott, ásított:-)
Jók a nevek, nekem is tetszett a Lili csak nálunk a vezetéknév vége "r" így elég nehezen kimondható. Mikorra vagytok kiírva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!