Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan kismama akinek...

Van itt olyan kismama akinek egész nap dolgozik a párja és unatkozik van kedve beszélgetni? Privit is irhattok

Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 12:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Hál istennek én nem voltam beteg eddig még. Dél Pestiben fogok szülni, ja és első baba. Neked is vagy van már tesó? Te hol fogsz szülni?
2013. dec. 4. 13:19
 12/24 anonim ***** válasza:
1 és 4 vagyok...13 hétben vagyunk múlt héten voltam a 12 hetes uh, és most kicsit aggaszt ahogy itt olvasgattam lehet nem voltak elég alaposak. nektek erről mi a tapasztalat? Vérvételem volt reggel (első) utána az Uh és azt mondták 2 hét múlva menjek vissza akkora az orvosnál és a védőnőnél lesz a vérvétel eredménye...De nem most kellett volna megkapnom, abból jobban kiderül ha baj van nem ? Vagy ott mit néznek?...Irtó aggódós vagyok, így egyedül magamba beleforgok mindenbe.
2013. dec. 4. 13:21
 13/24 anonim ***** válasza:
Na, én is eléggé aggódós vagyok, de sztem nincs veled gond. A tarkóredő rendben volt az uh-n? Azt nézik nagyon a 12 hetesen, meg az egyéb méreteket. Már nem emlékszem, h mikor volt nekem az első labor, de mit értesz azon, hogy nem most kellett volna megkapnod? A 16 hetesen vesznek majd még vért Afphez.
2013. dec. 4. 13:24
 14/24 A kérdező kommentje:

Nekünk is elsõ baba. Kazincbarcikán fogok szülni. Van fogadott orvosod?

Nekünk a vèrvètel után 1 hèttel mondta a vèdõnõ az eredmènyt. Én is nagyon aggódtam. Szerencsère minden rendben:-)

2013. dec. 4. 13:29
 15/24 anonim ***** válasza:

Hallottam olyat aki az nap megkapta a vérvétel eredményét...én meg csak két hét múlva vagyis már egy látom...és ha baj van?

Igen terkóredő 3mm alatt volt, orrcsont látszott, agy fejlődése megfelelő. Száj, szem (hely) megvolt végtagok ujjak látszottak. Vese 2 rekeszizom azt mondta rendben. Köldökzsinór jó helyen lép be, zárt a has. Ennyit mondtak...Szokás szerint egy héttel kisebbnek látszott átírták a szülés időpontját. Épp simogatta az arcát.

2013. dec. 4. 13:29
 16/24 anonim ***** válasza:

Itt nálunk az sztk-s vérvétel általában 3 nap alatt van kész, de a sima labor miatt sosem aggódtam. Azért ha alapból nincs semmi bajod, nem szokott azzal gond lenni.

Abból amit leírtál sztem teljesen jók az eredmények, ne izgulj. Nekem dec. 114től 25ig már majdnem minden dátum szerepelt, mindig az adott méretekből számol a gép. Azt mondják, hogy a legelsőt kell alapul venni az a legbiztosabb a szülés időpontjának meghatározásában.

Igen, van fogadott dokim...de épp most találtam itt egy kérdést róla és vki irta, h nehogy hozzá menjen bárki is (kb. 1 éve irta), na én meg ezen agyalok...

Nálatok fiú, lány, nevek?

2013. dec. 4. 13:38
 17/24 A kérdező kommentje:

Szerintem se aggódj, olvastam itt hogy valaki 1 hónapot vàrt az eredmènyre.

Igen van már nevünk. Ha fiú: Zoltán Ákos Ha lány: Panka Lili December 9-èn megyek uh-ra, remélem kiderül a neme. Ti voltatok 4d-n?

2013. dec. 4. 13:46
 18/24 anonim ***** válasza:
Köszönöm...tudom furcsa de már ennyi is megnyugtat.
2013. dec. 4. 13:47
 19/24 anonim ***** válasza:

Igen, 25 hetesen voltunk 4D-n, cuki volt:-) Ette a kezét, meg ivott, ásított:-)

Jók a nevek, nekem is tetszett a Lili csak nálunk a vezetéknév vége "r" így elég nehezen kimondható. Mikorra vagytok kiírva?

2013. dec. 4. 13:49
 20/24 A kérdező kommentje:
Én ápr. 16-ra vagyok kiirva. Összeirtátok kinek mit vesztek karácsonyra? Én most irom, hát...nem olyan könnyû mint gondoltam.
2013. dec. 4. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!