Banális problémának tűnhet, de Ti hogy a fenébe tisztítjátok ki a porszívó orrszívó műanyag vacakjából a takonykát?
A múlt héten igen sokszor kellett éjszaka, és mint a zombi szívtam ki a Manóm nóziját, és nem volt erőm utána kivinni kiöblíteni... :(
Nem tudom kiszedni belőle, próbáltam áztatni, zuhanyzóval, aztán forraltam is...
Kőkeményen benne maradt... :(
Én simán, csak forró vízbe áztatom, nekem úgy a legdurvábban beszáradt is kijött :)
Víz alá szoktam nyomni, hogy mindenhol legyen belül is víz, és kb fél napig áztatom, ha tudom a vizet is forróra cserélem közben. Próbálj meg esetleg sót tenni bele, vagy szódabikarbónát.
Én rögtöm áztatom és rázom.
Nem szabad megvárni, hogy belekössön. :)
Sziasztok!
Köszönöm szépen a jótanácsaitokat! Mind megfogadtam. Órákat hagytam állni forró, kicsit domesztosos vízben állni, majd többször vízsugár alá tartottam és jött a fogpiszkálás!!! Kijött minden! Szuper!
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!