Hogyan kell egy babakocsit postai utánvéttel elküldeni? Ill mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Vagy van valami olcsóbb megoldás?2013. dec. 2. 11:56
11/14 anonim válasza:
Semmit nem szabad utánvéttel küldeni,facebookon nagyon sok a csaló.Ha nem veszi át visszaküldik és te fizeted a dupla postaköltséget.Fizessen elöre utalással.Ha nincs bankszámlája akkor a te bankodban is befizetheti a pénzt vagy postán rózsaszín csekken elküldi.
Én nem kockáztatnék a helyedben.
12/14 A kérdező kommentje:
És szerintetek az mennyire járható út, hogy utalja el a pk árát, a többit meg fizeti a postásnak?
2013. dec. 4. 12:09
13/14 anonim válasza:
De ha nem akarja átvenni, akkor a posta visszaviszi neked, és azt az utat neked kell fizetni.
Vagy azt akarod, hogy előre fizesse ki a visszautat is és annyival kevesebbet fizet a postásnak?
Kár bonyolítani! Vagy elküldöd neki, vagy nem!
Én nem tenném
14/14 A kérdező kommentje:
"Vagy azt akarod, hogy előre fizesse ki a visszautat is és annyival kevesebbet fizet a postásnak?"
Igen, erre gondoltam. :)
2013. dec. 4. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!