Fiatoknak van kukabúvár játéka? mit lehet vele játszani? Szereti? Mennyi idősnek jó ez a játék?
Figyelt kérdés
2013. nov. 29. 12:55
1/3 anonim válasza:
Az én fiamnak van 8 éves, hát öszintén megmondom nem nagyon játszik vele. Persze kikönyörgi a boltban úgy két napig játszik vele pl. a kádban, meg csinál legoból autókat és beleűlteti meg ilyenek. Szerintem egy nagy hülyeség de azért a gyerekének megveszi az ember!
2/3 anonim válasza:
Az én kisfiam nagyon szeretett volna ilyet-májusban múlt 5 éves-a szülinapjára.Én annyira nem akartam....nem is kapta meg.Azóta talán 2 alkalommal lelkesedett be(amikor a Minimaxon látta a reklámot)de különben szóba se kerül.Én örülök,hogy nem adtunk ki sok ezer ft-ot a "semmiért".
3/3 zabmester válasza:
6 éves a fiam, van neki, tavaly karácsonyra kapott egy csomó kukabúvárt, meg hozzá való mindenfélét. Változó, hogy mennyit játszik vele, de azért szokott. Mondjuk ő leginkább csak felhasználja más játékokhoz, például fa kockákból épít tornyot, és felpakolja rá a figurákat, aztán tapadókorongos pisztollyal lelövi őket onnan. De mondjuk ő bírja nagyon ezt a játékot, szerintem főleg azért, mert amikor elkezdték reklámozni, többször megjegyeztem, hogy ez mekkora marhaság :D Innentől kezdve egyértelmű volt, hogy neki már csak azért is tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!