1/11 anonim válasza:
Csak a kórház jut róla eszembe. Vagy a róka becézve.
2/11 anonim válasza:
én a Rókus utcába jártam egyetemre Pécsett.. amúgy.. mond, hogy nem keresztnév lett ebből is?!
Vezetéknévként semmi problémám nincs vele
3/11 A kérdező kommentje:
"Lett"? Ez mindig is egy keresztnév volt.
2013. nov. 28. 23:01
4/11 anonim válasza:
Én azt hittem, ez csak vezetéknév lehet.
Keresztnévnek rettentő furcsa, nem adnám a fiamnak soha.
5/11 1112 válasza:
Hangzásra szép,de nekem is a róka becézése jut eszembe, de hangzásra tényleg szép sztem
6/11 anonim válasza:
Ismerősöm fia Énok.
Szerintem a Rókus sem gáz.
A Kadosa,a Csörsz, az Örsi, Kolos...
Régi szép nevek...köztük a Rókus is.
Szerintem ha nektek tetszik adjátok.
Én hülyeségnek tartottam mindig is itt megkérdezni, hogy ez vagy az a név kinek hogy tetszik ugyanis olyan nem lesz ami mindenkinek tetszik....
Sőt a "jófejek" nekiállnak fikázni és bunkó módon belerugnak bárkibe mármilyen témában.
(Akinek nem inge ne vegye magára)
7/11 anonim válasza:
Nekem tetszik, esélyes is lett volna, de a vezetéknevünk R betűre végződik, így nem lett volna jó.
9/11 anonim válasza:
Mi az, hogy keresztnév lett belőle??? Szent Rókus, tudod. Nekem egyébként nem tetszik.
10/11 zabmester válasza:
Nekem is a Rókus utca jut eszembe róla, mivel én is oda jártam egyetemre Pécsen :D Meg mellette is lakom. Illetve a Rókus utcai kocsma, a Kisrókus az, ami még eszembe jut erről a névről :D Bocsi, hogy csak ilyenek, de mindig csak ilyen kontextusban találkoztam ezzel a névvel, bár tudom, hogy ez egy létező keresztnév, de nem találkoztam még senkivel, akit tényleg így hívnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!