Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Első babámat várom. érdemes...

Első babámat várom. érdemes mellszívót venni? (kézire gondolok)

Figyelt kérdés

Még nem tudom lesz-e tejem és azt sem,hogy kézzel fejni vagy mellszívóval,ha már lesz tej?

Tehát arra lennék kíváncsi,hogy ha nem veszek mellszívót,kézzel is ugyanúgy lehet boldogulni fejést illetően?

2013. nov. 25. 21:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én annyit tennék hozzá az előttem szólókhoz, hogy ahogy tapasztaltam az ember lánya vagy kézzelfejős típus, vagy géppel,és általában akinek az egyik megy, a másik egyáltalán nem.Ez viszont csak szülés után derül ki..Viszont a legtöbb kórházban-ha nem mindben- van mellszívó, gépi is, kézi is,így ki tudod próbálni. A kézzel fejést is megmutatta a szoptatási tanácsadó,de nekem pl az egyáltalán nem ment.Egy barátnőm meg csak úgy tudott.. Így szülés után küldtem el én is a párom egy kézi AVENT-ért,nekem megfelelt..Bár csak vészhelyzetekben használtam, mikor nagyon bedurrant mellem.(Az én babám nem itta meg a lefejt tejet.) Ha mennyiségeket kell naponta fejni,ahhoz nem tudom mi a jobb.
2013. nov. 27. 21:23
 12/12 A kérdező kommentje:
Utána járok,hogyx van-e a kórházban ahol szülni fogok,köszi:)
2013. nov. 27. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!