Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiús anyukák! 7 éves kisfiú...

Fiús anyukák! 7 éves kisfiú örülne, ha plüssállatot (is) kapna karácsonyra?

Figyelt kérdés

"Fiús" plüssállatra gondolok, és nem egyedüli ajándékként kapná.

Szeretnék részt venni a cipősdoboz akcióban és megajándékozni egy rászoruló kisgyereket, de mivel én nő vagyok, csak lányos játékaim vannak. Éppen ezért korábban mindig csak lányoknak állítottam össze csomagot. Arra gondoltam, idén csinálok egy "fiúdobozt" is, és egy helyi kilós játékboltban veszek jó áron vmilyen aranyos plüssállatot... Csakhogy oké, hogy egy 7 év körüli lány örülne egy plüssállatnak (a gyerekkori énemből kiindulva legalábbis úgy gondolom, egy ennyi idős lány még örülne), de vajon egy fiú mit szólna hozzá?

2013. nov. 25. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szép gondolat:) Szerintem ez gyerekfüggő, ha abból indulok ki, hogy a nagyobbik fiamat mindig hidegen hagyták a plüssök, a kicsi 4 éves fiam meg plüssel alszik csak el. Nem mindegyiket szereti ő sem, van 1-2 kedvence a sok közül.

Én tennék a dobozba plüsst nyugodt szívvel. Mert látatlanban nehéz ajándékozni, ennyi erővel a játék autó sem tuti, mert azt sem szereti minden fiú, vagy épp azt a típust nem, amit te választanál. Sok kis apróságot tegyél a dobozba, akkor biztos akad közte olyan, aminek sikere lesz:-)

2013. nov. 25. 13:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen 7 éves kisfiúnak kell lennie?

Mert tavaly nekem mindegy volt hány évesnek állítok össze cipősdobozt, épp ezért a lányom régi játékaiból válogattam.

2013. nov. 25. 13:20
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi! Játék versenyautó (kisméretű) már van benne :), és más apróság is kerül mellé, csak arra gondoltam, jól mutatna, ha a doboz felét kitöltené egy plüssfigura, és mellé tenném a kisebb ajándékokat.

... Nekem is az a gondom, hogy nem lehet előre tudni, milyen érdeklődési körű gyerek kapja a dobozt. Ezért örülnék, ha minél több válasz érkezne, hogy a sok "igen"/"nem" választ összevetve nagyjából be tudjam lőni, mennyi esély van rá, hogy egy 7 év körüli fiú a plüssfigurának is örüljön.

Szóval írhattok még, mindenkinek megy a zöld kéz! :)

2013. nov. 25. 13:25
 4/9 A kérdező kommentje:

Másodiknak: igen, 7 év körülinek, mert vettem egy kis versenyautót meg kisméretű, műanyag, élethű állatfigurákat tegnap, amikkel nagyjából ezt a korosztályt célozzák meg + van egy itthoni, gyerekeknek szóló kis természetkönyv, ami szintén inkább fiús ajándék.

Csak ezek kisebb dolgok, nem töltik ki a dobozt, ezért gondoltam úgy, hogy teszek melléjük egy plüssállatot is.

2013. nov. 25. 13:30
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Hát szerintem egy ennyi idős fiú már nem örül egy plüssnek. Van a rokonságban ilyen korú gyerek, tudod mit kapott 8. szülinapra? X-boxot. Szóval közel sem a plüssállat-rajongó korosztály. Ami nem drága annyira és lehet venni használtan is és sok helyet is kitölt, az pl. sapka-sál...vagy kesztyű. Az most elég aktuális. Persze valami vagány.
2013. nov. 25. 13:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Még a másodikhoz: a lányokkal könnyebb volt eddig, de a lányos játékaim már elfogytak. :) Idén feltűnt, hogy egész jó árban lehet szép játékokat venni, ezért gondoltam úgy, hogy most összeállítok egy dobozt egy kisfiúnak is. Tegnap hirtelen felindulásból vettem meg azt a pár dolgot, amit fentebb írtam, most viszont tudatosan szeretnék tennék melléjük még valamit.

Szóval a 7 éves fiú már mindenképpen "adott" a többi ajándék miatt.

2013. nov. 25. 13:36
 7/9 A kérdező kommentje:

Harmadik válaszoló: köszönöm Neked is! :) ... X-box-ra (azt se tudom, mi az) sajnos nem valószínű, hogy lenne pénzem, de ha ez elektronikus eszköz vagy szgép kell hozzá, sajnos kilőve, mert a cipősdoboz-ajándékokat nagyon szegény gyerekeknek juttatják el.

A ruhanemű viszont jó ötlet, lehet, hogy olyat, ami nem tölt ki sok helyet (pl. egy pár kesztyűt) teszek bele. :)

2013. nov. 25. 13:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én unokaöcsémből kiindulva nagyon örülne neki. :) Ő hiába tipikusan vagány kissrác, a hat vagy hét évesen kapott cápaplüsse nélkül egy lépést sem tett hónapokig.
2013. nov. 25. 13:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! "Cápaplüss" - ez aranyos lehet. :)
2013. nov. 25. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!