Mi vennétek 3 éves kisfiú születésnapjára?
Figyelt kérdés
Nagyon sok mindene van,ezért inkább az oktató,fejlesztő játékokra gondoltam.Tudtok valami jót,ami nálatok is bevált?Válaszokat előre is köszönöm2013. nov. 5. 08:47
1/4 anonim válasza:
A mi fiunk most novemberben lesz 3 éves, mi távirányítós darut szeretnénk Neki venni, oda meg vissza van értük.
Valami ilyesmit : [link]
2/4 A kérdező kommentje:
Mi is november végén leszünk 3 évesek :)
2013. nov. 5. 12:45
3/4 anonim válasza:
Logico primo jó kis fejlesztő 3éves kortól.
Az alaplap ára drágább, mert kb 3000ft körül van, de feladatlapcsomagot később még 5éveseknek valót is lehet bele venni- szóval ha most veszel egy alapot egy feladatlapcsomaggal, akkor akár karácsonyra hozhat mégegy feladatcsomagot a jézuska is.... vagy később névnapra, egyéb... Azok már nem olyan drágák bele.
Nekem nyáron volt 3éves a fiam, aki memória játékot és traktorokat kapott mert traktormániás és memóriajátékfüggő. :)
4/4 anonim válasza:
Puzzlet, memória játékot, LÜK-öt, nagyon jó könyveket láttam az Alexandrában mindenféle témában (pl fiúnak: repülőtér, építkezés, munkagépek. Viszonylag nagy alakú, jó a szövege és kihajtható képek is vannak benne.) De az előbbieken kívül kapott még ikeás favonatot meg millió járművet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!