Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg megszűnt a lila...

Tényleg megszűnt a lila Tesco-s pelus?

Figyelt kérdés

Ma akartam vetetni a párommal, de csak az új zöld van. Ami igaz, hogy akciós, de így is drágább, és úgy tudom nem gumis a dereka. :(

Tudtok valami jó árfekvésű, gumisderekú pelust ajánlani?

11 kg-s gyerekre kellene.

Köszi a segítséget.

2009. nov. 20. 08:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Tényleg megszűnt, de nekem az utolsó vásárláskor már nem is volt jó, mindig kifolyt a pisi. Vettem dm-es babylove bugyipelenkát, az tök jó, nem folyt ki semmi belőle. Tök véleltlen vettem bugyist, mert csak a méretet néztem, hogy jó legyen, de szerette a baba. 7,5 hónapos. Most liberot vettem akciósan, az is nagyon jó. A huggiestől kipirosodott a popója.
2009. nov. 20. 08:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, múltkor láttam én is , hogy már nincs. De én vettem ilyen zöldet, nem rossz, szerintem hasonlít a régi lilára. Gumis a dereka azt hiszem, vagyis én úgy láttam, de nem vagyok nagy pelenka szakértő, pedig hát már két éve pelenkázok :)
2009. nov. 20. 10:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Már csak a zöld van. Ennek az oldala ruganyos, hátul a dereka nem. Nekünk a lila nem volt jó, ment a kukába, de a zöld szuper... Persze csak reggelihez adom rá, mert abba kakil.

Nappalra amúgy a Lidlben kapható Toujours pelust használjuk, szuperül bevált!

Éjjelre meg a Liberót, de az mostanság néha átázik reggelre...

Ja, még jó az Aldiban kapható pelus is!!!

11 kilós a kisfiam:)

2009. nov. 20. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!