Létezik Tesco-s bugyipelenka?
Most akciós a "táncos" libero (fekete csomagolású), a tescoban vettem két csomagot (asszem 65,- volt egy pelus ára)
Illetve neten rendelhető a bo-gi pell up&go pelenka, keress rá, az 50 darabosat érdemes venni, mert az első osztályú, ez is kb ugyanilyen áron jön ki, attól függ, hogy fizetsz. Ezzel viszonylag elégedettek vagyunk, puha, sok pisit bír, még sosem ázott át, praktukis ragasztó van rajta. Egy hátránya h az oldalával óvatosan kell bánni, volt hogy izgőmozgómra ráadtam és már közben szakadt, de amúgy szuper.
Köszi mindenkinek a hozzászólást! megnéztem, a dm-ben is 66 ft-ra jön ki a libero, ha kuponnal veszem.
a tescóst még nem tudom, mennyibe kerül, nem néztem, de mindenképp kipróbálom, ha ennél olcsóbb. én is a bölcsibe akarom vinni, de ha beválna, itthon is használnám. Holnapután megyünk ausztriába, ott még előbb megnézem mennyi a libero, mert egyébként rohadtul szeretjük, csak drága. :) ha nem lesz, akkor tescós! Megírom, ha kipróbáltuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!