Vesztek mikulás ruhát babátoknak? Hányszor adjátok rá?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 18:54
1/17 anonim válasza:
Én a fiamnak 2 hónapos korában turkáltam 200 forintért egy mikulás-bodyt, az nagyon édes volt :) Pont a mérete volt, és pont december volt. Mikuláskor az volt rajta, meg Karácsonykor is ráadtam egyik nap. Másnapra persze már nem lehetett, tiszta trutyi volt (állandóan összebukott mindent).
2/17 anonim válasza:
Sziasztok.
Én vettem már neki egy mikulás rugit, az lesz rajta 6.-án, meg 25.-én mikor megyünk a nagyiékhoz. A nővérem kislányának meg rénszarvasos rugit vettem, ő lesz a kis segédje a mikulásnak. A fiam 8 hónapos lesz akkor, a kerilányom 3 hónapos lesz. Cukik lesznek.
3/17 anonim válasza:
Nem. Mikulás-ruha a Mikuláson lesz.
4/17 anonim válasza:
:DDDD
Őrület!!! Mikulás-rugi??::"!%/!/
5/17 anonim válasza:
Ja, én is röhögtem rajta, amikor a turiban megláttam, de olyan jópofa :D Piros az egész, a derekánál rávarrva fekete anyag (az az öve), meg a lábánál fekete a csizma-minta, meg persze gomb minta is van rajta, tök mikulásos az egész:)
6/17 anonim válasza:
Utolsó vok, valaki lökhetne egy képet, megnézném a Mikulásnak öltözött kisbébiket. Műszakáll?
8/17 anonim válasza:
Tényleg! Nincs kép a babáról?? Biztos cuki volt.:)
9/17 anonim válasza:
10/17 anonim válasza:
Első vagyok, az én fiamnak is pont ilyen volt, mint a második képen :) Sajnos én nem tudok képet feltenni, mert CD-n van és fogalmam sincs, hogy hol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!