Szerintetek milyen név az Edit?
Figyelt kérdés
Milyen embert ugrik be nektek ez a név hallatán, és a Márió névről?2013. nov. 21. 11:57
11/20 zabmester válasza:
Egyébként miért csillagozzátok ki azt, hogy "cigány"? Tudtommal ez nem egy trágár kifejezés, hanem egy népcsoport neve.
12/20 anonim válasza:
Szörnyű. Át is szerkeszteném valami másra, ha lehetne.
A Márió meg tényleg cigányos.
13/20 anonim válasza:
Edit: középkorú, rosszindulatú , kicsit közönséges , kövér , képmutató. Márió: sötét mint az éjszaka , cigány .(Bocsi az Editektől, rosszak a tapasztalataim)
14/20 anonim válasza:
Semmi baj vele! Teljesen normális név.
15/20 anonim válasza:
Editről egy tiszta, értelmes, okos, törtető, önmagára is igényes, jószívű nő jut eszembe; az édesanyám, akit nagyon szeretek. :) Más Editet én nem ismerek.
A Márióról inkább nem nyilatkozom...
16/20 anonim válasza:
Az Editekkel sajnos nekem sincsenek jó tapasztalataim, így számomra barátságtalan név.
A Márió egy gyönyörű olasz név. Olaszországban. Itt valóban csak gusztustalan cigánygyerekeket ismerek ilyen névvel.
17/20 anonim válasza:
... és most hallgassuk Mario Lanza énekét!
18/20 A kérdező kommentje:
Azért érdeklődtem,mert nekem Edit a nevem,párom Márió de nem cigány,és anyos már kijelentette ha gyerekeink lesznek a mi nevünket kell kapniuk, Edit még elmenne mert szeretem a nevem, becézni is lehet,mondjuk a családban már van 5 editaz elég lenne, de a Márió névtől én valahogy falra mászom, párom is csak akkor szólítom a nevén,ha haragszom rá, vagy azt akarom hogy felfigyeljem rám,amúgy a becenevén szólítom, amit én találtam ki rá
2014. jan. 7. 11:52
19/20 anonim válasza:
Huha! Ne haragudj! Kaptatok tőlünk hideget-meleget! Gondolom hogy eshetett...sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!