Másfél évesnek kínai cipő - szerintetek?
Most van neki egy deichmannos, az előző
(első cipője) assos volt. Próbálok erre nagyon figyelni, hogy jó minőség legyen, de nem tudok egy szezonra 2 db 8-10 ezer Ft-os cipőt megvenni. Néztem a kínaiban, lényegében ugyanaz, mint ami máshol van drágábban, szinte ránézésre csak a színe más. Ti vennétek vagy vesztek kínaiban cipőt ilyen idős picinek? Igazából elmenősnek kéne, szóval a másik lenne legtöbbet a lábán.
3-as vagyok.
Nike-t én is ezért nem vettem. Nagyon kemény a talpuk. Egyébként az, hogy a gyereknek milyen lesz a lába genetikai is, mint sok minden más.
A drágább cipők talpa belül bőrből van, ami jobban szellőzik és boltozatemelő is van benne.
De nem menti meg minden esetben a lábat csak ez.
Ja, és még a lényeg, hogy a kisfiam lábfeje eléggé széles. Kínaiban egyszerűen nem volt olyan, amibe belement a lábfeje. Jobban mondva, egyszer vettem neki egy szandit, és vihettem is vissza öt perc múlva, mert szétpattant rajta a gumis összehúzó.
És még ami fontos. Annak ellenére, hogy a kisfiam minőségi cipőkben járt, a jobb lába bedőlt picit. De ezt valószínűleg az apjától örökölte. Mert neki is nagyon széles a lábfeje és van lúdtalpa stb...
Két éves a fiam! 3 éves koráig kizárólag olyan cipőt veszek, ami tartja a bokáját, puha a talpa stb.
Nem érdekel a márka, még az ára sem, csak,hogy jó legyen. Ha lekopik az orra, hát lekopik.
Ilyenkor még fontos,hogy ne dőljön pl. be bokája, jó alakuljon ki a boltozat stb. Ezen nem spórolok!
Kiskamasz koromban voltak kinai cipoim,nehany nap alatt a 0,5 mm vastag ragasztott talpbetet mindig benyomodott,igy lenyegeben egy egyertelmuen kirajzolodo muanyag racson jartam.
Mar felnottkent,minosegi bor cipo 3 nap hordas utan okozott honapokig huzodo labproblemat,es ez nem volt egyedulallo eset.
Azota a cipovasarlast egyaltalan nem bizom a veletlenre,semmikepp nem vennek sem a fiamnak,sem magamnak onnan cipot.
Ha valamin mindenkepp sporolnod kell akkor inkabb a ruhakon tedd mint a cipokon.Most meg szerencsere csak 2 par cipo kell neki,nekunk 7 evesen mar 4-5 par kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!