26-os lábra 28-as csizma? Tegnap vettem, még visszavihetem. Ti mit tennétek? Többi lent.
a lányomnak is pont 16 cm a lába és 28-as csizmát vettem neki, csizmából mindig 2 számmal nagyobbat veszek, mint cipőből, abból 26-ost hord
a csizma nem szabad, hogy szorítson, mert akkor nem lesz megfelelő a vérkeringése és pont ezért fog fázni a lába
gondolj bele, ráadod a harisnyát és még zoknit is, ha nagyon hideg van, esetleg az overál szárát is betűröd és már nem is nagy
Te látod nagynak vagy ő érzi nagynak, esetleg furán megy benne?
én nem vinném vissza a leírtak alapján, ráadásul lehet, hogy még márciusban is szüksége lesz rá, emlékezz csak a mostani télre, még a nyuszi is hóban jött, addig még nőni is fog a lába
Szia!
Én mindig úgy veszem a csizmát cipőt, hogy elviszem a boltba a lányomat, megmérik a lábát hány cm és akkor mondja az eladó hányas cipő kell neki.Kiveszi a cipőböl a betétet rárakjuk a lábát (áll a kislány)és ha van egy jó újnyi hely még az ujjai előtt akkor az jó neki.Aztán feladom rá a cipőt és megnézi az eladó , hogy nem jár -e ki belőle a lába , és hogy fogja-e a cipő.(külföldön élünk)
Én mindig így veszek cipőt.De te is fel tudod próbálni otthon is a kislányra.
Az előttem válaszolónak is igaza van.
Az az 1 centi kell,hisz télen harisnya és zokni is lesz rajta még,és ugy is kell tudjon mozogni a lába.
Ne cseréld be,az eggyel kisebb már kicsi lenne.
Nagynak azért tűnik,mert bakancs,nem lehet olyan kis cuki mint egy balerinacipő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!