1 éves kisfiamnak karácsony ajándékötlet?
Van egy 3 éves lányom, így elég sok mindenünk van már.
Van:ugráló csacsi, hintaló, építő kocka, nagy legó féle, millió plüss, kis ház, motor, zenélő zörgő dolgok töménytelen mennyiségben, tanuló laptop, tanuló kutya.
Egyszerűen tanácstalan vagyok..Kislányom most játékkonyhát fog kapni..talán játékasztalt kéne a fiúnak??Nem tudom..olyan pénz kidobásnak tűnik nekem kicsit.Egyéb ötlet?
Mit kaphatna ez a kisördög? :)
Köszönöm a válaszod..
Hát igen..nem soroltam fel az összes játékot.Ilyenünk nekünk is van!Nagy sláger..a fiam is beleül, aztán a lányom meg tologatja a lakásban. :)
Szia!
Szerszámos láda kis barkácsasztallal, szobahinta,futóbicikli, szobába való csúszda ,gyereksátor, vagy felfújható ugrálóvár labdákkal.
Hát most ennyi jutott eszembe:)
Teljesen feleslege ennyi játékot felhalmozni. A mai gyerekek már nem tudják értékelni a játékokat. Anno nekünk volt 2 babánk, 1 évben egyszer kaptunk új játékot, na az aztán volt értékelve és kihasználva.
Nálunk is ugyanez a felállás. 2,5 éves a lányom, 1 éves a fiam. Nálunk is millió játék, sátor, meg ugráló zebra, meg már mozdulni sem lehet a lakásban. Na egy idő után besokalltam, kész vége. Láttam, hogy a gyerekek is halálra unják magukat a sok játék között, bőség zavara. Nem jó ez a gyereknek az tuti, pedig a szülő azt hiszi, hogy jaj de jót tesz a gyerekkel és mennyire fog örülni a csöppség az ezredik játéknak. Én minden játékot, amit fölöslegesen tartottam (erog hónapok óta nem nyúlt hozzá egyik gyerek sem, vagy max 2 percig játszottak vele- játékasztalok, babatornáztató, plüssök stb.) összepakoltam zsákokba és elajándékoztam vagy eladtam. Most csak néhány játékot tartottunk meg, valóban amit szeretnek, ami hasznos, ami fejleszti őket. Idén karácsonykor nincs játék. De lesznek könyvek, hangszerek. Kisfiam zenélő, hangutánzó, beszélő könyvet kap járművekről (mozdony, autó, traktor stb.) kislányom meg ilyen nagy képeskönyvet amiben matricák vannak és be kell pl. ragasztgatni egy szobába a bútorokat, lámpát stb. közben persze tanuljuk, hogy mi micsoda. Ezen kívül gyurma, színező, filctollak.
Kislányom pl. 3. szülinapjára nagy, két lábon álló rajztáblát kap amire táblafilccel tud rajzolni, letörölhető. Ő a zenét, rajzolás imádja, úgyhogy ilyen tárgykörben kap ajándékokat (xilofon, játékzongora stb.). Kisfiam még pici persze, neki van pár autója meg ő is a könyveket szeretni nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!