Fiús anyák! Hogy készüljek a fiam érkezésére és a fiús-anyságra? Annyira nagyon lányra számítottam, hogy most kissé le vagyok taglózva.
Nagyon örülök a pici fiúnak is aki a pocimban növekszik, de...
Ugyan a terhességem eleje óta próbáltam készülni arra, hogy nem csak lányok születnek, de valahmiért mindig az volt bennem, hogy elsőre lányom lesz. A lányos dolgokban jobban otthon vagyok, szuper kiscsajzsúrt tudok rendezni, tudok gyöngyöt fűzni meg hajat fonni stb. Most meg rendre olyan dolgok jutnak eszembe, hogy hogy megyünk majd WC-re ha ketten megyünk valahová apa nélkül, meg hogy hogy fogok majd szuper kiscsávózsúrt rendezni pár év múlva majd szülinapra... Hogyan leszek majd jó anyukája egy kisfiúnak?
Tippek? Tapasztalat? Lélekbelehelés?
Előre is hálás köszönet :)
21+3 kismama
Köszönöm :)
Nagyon jó volt átolvasni, amiket írtatok, elkezdett beindulni a fantáziám, kezdem elképzelni, hogy majd milyen lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!