Nektek hogy tetszik ez a név: Manna (lány név) és Leon (fiú név)?
Figyelt kérdés
Mind kettő magyar név! (is)2013. nov. 17. 16:32
11/20 anonim válasza:
Imádom a Manna nevet. Egy hihetetlenül aranyos lányt ismerek, akit így hívnak, szerintem a név maga is szépen hangzik, kedves.
A Leon is tetszik.
12/20 anonim válasza:
Az isteni Manna...hát nem jön be
Leon: szép név és nekem is a film jut róla eszembe. Nekem is a Leo jut róla eszembe még, de az pl angolosan kiejtve sokkal szebb (Leo: ejtsd: LIO)
Valahogy tetszenek azok a nevek, amiben L betű van, ezt figyeltem meg az utóbbi időben, persze nem mindegyik tetszik. (Lányom neve Lara, és ha legközelebb fiam lesz, akkor Alex lesz, de ha megint lányom, akkor Lea)
13/20 anonim válasza:
Manna nagyon szep es listas volt nalunk is :)
Leon-t meg nem hallattam de nem rossz :)
14/20 zabmester válasza:
A Manna nagyon tetszik, a Leon viszont nem igazán.
15/20 anonim válasza:
Marciusra varom a Kisfiamat es mi is a Leon nevet valasztottuk. Szoval semmi gond nincs vele es nem erdekel mas velemenye sem.
16/20 anonim válasza:
Manna szappan jut eszembe :D Leon -ról meg a csoki :D bocsi.
17/20 anonim válasza:
Szerintem a Manna héber eredetű (a Bibliában így nevezték a kenyeret amit a pusztai vándorlás során Isten adott a népnek, ebből gondolom), én nem adnám a gyerekemnek(nem a fent említett okból, csak szimplán nem tetszik).A Leon egész jó, de ez nagyban függ a vezetéknévtől.Az én esetemben a Kiss Leon például nem igazán lenne nyerő....
18/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik egyik sem, de ha már nagyon muszáj lenne választani, inkább a Manna név az, ami még az elfogadható kategóriába esik nálam.
19/20 anonim válasza:
A Manna név tetszik a Leon nem annyira,de nem rossz!
20/20 anonim válasza:
A Manna gyonyoru nev! en is ezt adnam a lanyomnak... legszebb lany nev szerintem. Az uncsitesom baratnojenek a hugat hivjak igy aki tunemenyes kislany :) a leon pedig egy nagyon vagany nev ez is tetszik. Foleg igy egyutt mondjuk ha testverek lennenek, Manna es Leon <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!