Nektek melyik név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Milyen sorrendben tetszenek nektek az alábbi nevek?
Gáspár Eszter
Gáspár Gréta
Gáspár Gerda
Köszönöm a véleményeket.
2013. nov. 15. 13:38
1/17 anonim válasza:
eszter a két G betű nekem furi egymás után. A Gerda meg egy szörnyű nyers hangzású név számomra.
2/17 Nememlékszem válasza:
1. Gerda
2. Eszter
3. Gréta
Szerintem a Gerda telitalálat, a Gáspár grétát nehéz kimondani
4/17 anonim válasza:
Abban a sorrendben, ahogy leírtad kedves Kérdező :)
5/17 anonim válasza:
Eszter - Gréta: ezek közül nehezen tudnék választani, a vezetéknévhez jobb az Eszter
Gerda nem tetszik
6/17 anonim válasza:
A Gerda nagyon tetszik. A Gréta is jó név, az Eszter nem tetszik.
7/17 anonim válasza:
Az Eszter az elso, mert nem szeretem az ilyen alliteralos neveket. Ha ezt nem veszem figyelembe, akkor a Gerda a masodik. A Gretat szerintem ne nagyon eroltesd, mert nehezen kimondhato, eros hangzasu.
8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkit külön-külön is "lájkoltam" :) Még jöhetnek a vélemények, készül a lista... :)
2013. nov. 15. 14:01
9/17 anonim válasza:
A Gáspár Gréta nagyon jól tetszik.
A Gerda pedig a kedvencünk, ezt választottuk lánynévnek (nekünk is G-vel kezdődik a vezetéknév).
10/17 anonim válasza:
Gréta
Eszter
Gerda
Mindhárom nagyon tetszik, nem volt könnyű a választás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!