Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik név tetszik jobban?

Melyik név tetszik jobban?

Figyelt kérdés

Léna lányunk mellé újabb kislányt várunk. Lelle vagy Helka?

Az sem baj, ha egyik sem tetszik...:)Szóval Neked melyik? Miért? Miért nem?

2013. aug. 5. 22:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem egyik sem tetszik, de ha már választani kellene, inkább a Lelle. A Helkának iszonyat a hangzása szerintem.
2013. aug. 5. 22:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Helka. Találkoztam egy Helka nevű kislánnyal, tündéri volt, ő jut a névről eszembe
2013. aug. 5. 22:14
 3/13 anonim ***** válasza:
EGyik sem-Holle anyó jut róluk eszembe..:D
2013. aug. 5. 22:15
 4/13 A kérdező kommentje:

Na, egy- egy. :) Köszi a válaszokat! Írhattok még!

A Holle is szép név. :) Ok, vicceltem...:D

2013. aug. 5. 22:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Inkább Lelle. A Helkával csak az a gond, hogy sok helyen félreértenék és Helgát írnának.
2013. aug. 5. 22:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát ez az egy nem gond, ha félreértik. A vezetéknevére úgyis vagy 9szer vissza fognak kérdezni. :)
2013. aug. 5. 22:43
 7/13 anonim ***** válasza:
Helka. Igazából mindkettő tetszik, azért inkább a Helka, mert nekem nem tetszik, ha a tesóknak hasonló hangzású a neve.
2013. aug. 6. 00:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Lelle!
2013. aug. 6. 02:27
 9/13 anonim ***** válasza:

Lelle. Gyönyörű név! Mi is ezt adtuk volna, de másodjára is fiút várunk. :)

A Helka azért nem tetszik, mint általában az összes -ke,-ka-re végződő név. Olyan, mintha a Hel lenne a név, és a Helka már a becézett formája volna. Tudom, kicsavart magyarázat, de ez van.

Boldog babavárást!

20 hkm

2013. aug. 6. 06:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem a Lelle nagyon tetszik. a Helka nevet most hallom először, érdekes a hangzása tetszik igaziból, de akkor is a Lelle
2013. aug. 6. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!