Ha babysittelsz 18 éves fiúként 10 éves kissrácot, nagyon gáz ha baromi jókat szórakoztok játtszotok a ps3-mon? Csak mert eléggé gáznak érzem :S
és mindig attól félek kiderül otthon hogy a fiú elmondja amikor ot vagyok hogy játszottam vele a ps3 mon, meg ilyenek, pedig nem tudom miért vn ilyen lelkiismeret furdalásom:S gáz nak érzem a ps3 mat meg azt a leginkább hogy jól is szórakozom a kissráccal. am kilehet mondani hogy a haverom lett.... és ez még gázabb:S
18f
Az a gáz, hogy gáznak érzed. A srác szemében biztos tök jófej vagy és amolyan bátyus pótlékként tekint rád.
Ez nagy dolog és te gáznak érzed... Ahelyett, hogy büszke lennél rá.
csak képzeld el 10 év múlva milyeneket ökörködtök majd. akkor szégyellni fogod, hogy ilyesmit gondoltál.
dehogy gáz. egy apukának sem gáz, mikor focizik a fiával, és hagyja magát megverni. vagy egy nagyobb tesónak, mikor lemegy a kisebb tesó szintjére, és jól érzi magát a butus játékban is, mert szereti a picit.
ez szeretet. neki is jó. neked is jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!